torsdag 29 december 2011

Gran nummer fyra...


Dessa mysiga mellandagar...

Det är ett pusslande för att få ihop det. Kör fram och tillbaka mellan huset och affären, har ju två stycken barn som har jullov, och det vill man ju helst att de ska få ha, och inte tilbringa hela lovet på fritids, (även om fritids är toppen!).

Hemma har vi i år fyra granar, detta är en.
Julgransfötterna räckte inte till så den hamnade i en flaska. *I like*
Den största brickan plockades ner från tallrikshyllan och blev toppen där under, för lite rädd om golven måste man ju vara.
Japp, ännu doftar det jul i varje hörn...
Hyacinter vill jag ha länge ännu...

Ha det fint!
Mariette

9 kommentarer:

Rut och Signe sa...

Det blir nog mycket användning för din fina glasflaska i år. Verkar vara superhett med dem. Såg så snygga lampor som var gjorda av glasflaskor med bortskuren botten, suck. Formex stundar och det får bli prio att hitta på bra flaskor där.

Kram Marie

hemma hos lilla mej sa...

Bara så fin gran och härliga hyacinter.Ha en skön torsdag.Kramar Rita ♥

UlricaA sa...

Luktar gott gör hyacinterna men håller på att ta livet av mig....gruppen vi fick av Göran fick gå ut på altanen efter matlagningen idag då var luften i luftrören slut...tål dom inte. Men dom får gå ut i rabatten till våren! Ha en fortsatt härlig julledighet/nyårshelg! kram!

n o r d i n g å r d e n sa...

Det var tame sjutton den vackraste skänk jag någonsin sett, bara så snygg!!! Och så granen i flasken intill, mycket fint!!! Som alltid hos dig!!! Ha en bra slut på detta året bloggkollega!! mari.

Vintage House sa...

det är så läckert att ha granen i flaskan:)
och underbar skänk.....
ha en mysig kväll i regn och rusk...
kram
sadra

Anonym sa...

Hej!

Jaaaa.vad snyggt med granen i damjangen (vet ej hur det stavas)för visst är det en sådan glasflaska. Min gamla pappa (som inte lever mer nu) samlade på det mesta,så när vi inredde den gamla gäststugan i V-p, fann jag ett par sådana i källaren :) som att vinna på en lott! Har även sett att man kan lägga en enkel ljusslinga i dem, blir också väldigt fint!
Jätte mysigt verkar du ha det:)

Marina

Johanna Stålros sa...

FIN gran...Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!! Kram Johanna

anne sa...

Hej! Första gången här inne. Mycket, mycket vackert här! Fint med granen i flaskan och skänken bredvid är ursnygg! Tack för inspiration! Kram, Anne

Anonym sa...

Hej, rara Mariette!

Superläckert med granen i den vackra damejeannen!

Jag kommer att ligga lågt ett tag med kommentarer p g a en gipsad hand/underarm. Givetvis fortsätter jag att titta in i din fina blogg.

ETT GOTT NYTT ÅR 2012 önskar jag dig!

Kram Renate