lördag 15 oktober 2011

Lördag och IKEA!


På min hylla i köket, ett litet nytillskott från IKEA, -bricka Bärbar

Åh, Lovely Lördag Heeej!

På turen idag stod ett besök till IKEA.

Dottern skulle ha bokhylla och det var prio 1! Så ingen tid för mamma, dvs mig, att gå och glutta och fantisera om mina inköp... Men se en liten glad bricka blev det i alla fall!
Jag erkänner att jag är barnsligt förtjust i brickor, och de används förvisso flitigt också, både morgon och kväll...

En liten obseravtion från IKEA;
mest i folks kundvagnar låg; ljus, ljus, ljus, servetter och blommor...och förstås "julepynt", hur är det med er, har ni köpt något julpynt för kommande jul?

Imorgon blir det till att skruva och montera, (och jag gissar) att svära lite...jag avskyr bruksanvisningar!

SEE YOU!
KRAM
M


12 kommentarer:

Maria sa...

Jag var också på IKEA idag... och konstaterad att julen fanns lite var stans i detta varuhus! Tycker nog att det här med julpynt och adventsaker kan vänta en tag, att vi inte behöver skynda... att hösten måste få lite mer tid och utrymme!!! :)

Köpte emellertid lite söta kakformar, som jag ska använda när jag bakar dina "Faster Ingas kakor"! Dessa smarrigheter har vi njutit av flera gånger!!! :)

Ha en fortsatt finfin helg!
Maria

Unknown sa...

Åh va fin bricka! Jag har inte köpt något julpynt! Men har köpt två av årets julmagasin!

Kram Anna

mammaxtre sa...

Brickor kan man nästan inte får för många av. De kommer liksom till använding allihopa :-)

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

God Morgon i söder!
Härliga kontraster på hyllorna! Fint på olika sätt! Ja brickor de är bra till mkt men jag tror att karlar ogillar brickor....
Carin

Källeboda lantliv sa...

ja Ikeas grejer kan man bli tokig på att sätta ihop ...fast det är det värt ...alltid lika kul att komma till Ikea..nu har jag dock inte varit där på ett tag ...På lördag så åker jag till ullared med jobbet ..ska se om jag hittar lite pynt då ..h.m ..vi har ju inget här ??? mannen sa häromdagen när vi flyttade runtpå vinden att ---ja iår får vi väl satsa på några nya ljusstakar ...?? va en bra dag ! i hade typ bara minst 20 st olika stilar å storlekar ...kan inta förstå vad han menade med det ? jag ska iallafall köpa 2st vita stjärnor som jag ska hänga på verandan nu när den blir klar ..ha en bra dag ! kram jeanette.kallebodalantliv

Källeboda lantliv sa...

Å! nu blev det kladdigt på min kommentar ..orden hoppar runt ..men du fattar nog vad jag menar ändå ...ibland är datorer snabba att ändra sig på ord och rader ...kram jeanette

Karin A sa...

Åh snygg bricka! Jag behöver faktiskt en ny.. ;D Det kanske får bli en tur till ikea framöver. Något julpynt har jag inte köpt ännu, känner mig inte riktigt redo för det ännu trots att jag sett att julen kommit upp både här och där. Hoppas det går bra att få ihop bokhyllan idag. Jag tycker det brukar ta en väldig tid att få ihop vissa Ikea-saker. :) Ha en skön söndag i övrigt!

Kram Karin

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag besökte möbelvaruhuset i fredags och jisses vad svårt det vara att inte få med mig en massa julepynt hem så mycket fint som de plockat upp. Det blev lite annat istället. Brickan såg jag också;-)

Önskar dig en fin fin söndag!
Kram,
Regina

Anonym sa...

Vilken härlig bricka! Jag har inte köpt något julpynt ännu. Dottern och jag ska åka till Ullared den 27oktober. Däremot har jag köpt en lite större ängel vit och den kan man ha året runt.

En fin söndag önskar jag dig!

Kram Renate

EvaB sa...

Trevlig Gladbricka!
Den underbara höstsolen tills trots, lite svaga jullängtor börja ge sig till känna här också. Provade lite olika tyger till soffornas julkuddar i går.
Kram!

Anonym sa...

Nej nej, absolut ingen jul än!
Besökte min väninna som bor i Belgien och gick på lördagstorg, bl a härlgt med det oändliga utbudet av blommor och växter!
Skulle köpa hem blommor inför en fest härhemma för ett par veckor sedan och tänkte att varför kan det inte finnas en Mariette och en Tulipa blomsterverkstad här i Finland?! Älskar dina fantastiska höstkransar. Eva

Mariette sa...

Kram till dig Renate för alla fina fina hälsningar, de är alltid så trevliga att läsa!

Och du Eva, i Finland, tusen tack för den goa hälsningen!
Lät inte dumt att gå på lördagstorg i Belgien...

Kram Mariette