tisdag 14 maj 2019

Projekt avslutat.


Så var detta projektet avslutat.
Ja nästan i alla fall.
Återstår lite bilder och texter som ska levereras.

Igår blev det i alla fall en tur till Norrviken igen för att hämta mina saker.

Det hade tydligen varit mycket folk där i helgen så även om det var stängt i parken igår så var det fullt ös överallt med att städa och fixa.
Detta är verkligen ett ställe som är så tiptop fint och här jobbar många människor med att hålla den ordning och prakt de har.
Man blir så imponerad!


Mina dekorationer rymdes inte i min bil så pappa hjälpte till att köra sakerna.


Inte ofta man får köra in och parkera framför Victoria huset.😊
(det är ju så klart ingen biltrafik här inne, bara små traktorer och annat som krävs för parkens skötsel)Min stubbe kruka.
Kan göras i alla möjliga storlekar och varianter.😊


Magical hortensisas.
💜💜💜
Tips, tips att köpa dessa då har en extra lång blomning!


Nu är det snart fullt fokus på butiken igen (måste bara ordna detta sista med detta åtagandet).

På återseende.

Soliga hälsningar.
💜

3 kommentarer:

Anna Wahlstam sa...

Så vackert allt ser ut!
Å jag bara älskar hortensior, men de jag har inne verkar inte trivas så bra för de är inte så långvariga tyvärr... Vet inte vad jag gör för fel. Ställer dem i vattenbad så de får suga åt sig ordentligt med vatten kontinuerligt.
Ha de så fint!
Kram Anna

Tulipa sa...

Tack Anna!

Det finns olika sorters hortensior.
Detta är en bättre mer hållbar sort än de "vanliga", dessa blommar i 150 dagar och heter Magical Four Seasons.
Dessa ändrar dessutom färg efterhand och det finns en skylt i hortensiorna som visar hur de växlar i färg.
Riktigt häftigt och vackert.

Hortensior med kvalitè kan man säga att detta är!

Stor kram till dig

Allie Reyna sa...

Hej vänner, Mitt namn är "Allie, från Stockholm Sverige. Jag var gift i 7 år med Ruben. Sakerna började bli fula och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en punkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslöst. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba nu via hans Email: {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}