torsdag 29 juli 2010

Mallorca, Sunwing Resort & Spa


Hej på er!
Så var man hemma efter en underbar vecka på Mallorca! Vi har tillbringat en riktigt skön vecka på Sunwing Resort & Spa Alcudia. Mycket solande och ändlöst med badande har det blivit! Precis som jag älskar!

Hotellets Spa och Gym var populärt! En riktigt skön ansiktsbehandling blev det för mig... Allt till tonerna av havets vågor och brus i bakgrunden ..sååå avkopplande....

Vår surfarkille!

Hamburgare och glass var semesterns favoritmat för barnen! Perfekt med den här typen av semester är barnmenyerna som finns när man bokar all inclusive. Allra bäst var frukostbuffèn...mmm...Jag är ingen frukostmänniska annars, tyvärr, men den här på hotellet var oemotståndlig...
För barnen var det pancakes med nutella och croissanter som stod högst i kurs på frukosten...


Hoppas ni alla haft fina sommardagar hemma eller borta.
 Jag har massvis av bloggläsning att ta igen nu känns det som... Ska bli spännnade att se vad alla ni andra haft för er...

  En dryg vecka återstår av semestern för min del, - som i år bara inneburit att göra roliga saker tillsammans, inget arbetande hemma. Jätteskönt! Hur mycket sol och bad som helst har vi fått.. Precis vad jag önskade!

Ha det nu riktigt bra så hörs!

19 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Hej

vad underbart det ser ut =) Vi var också dit, fast till Cala Bona, i Maj på sunving resort och spa. helt underbart ställe för alla i familjen.

Finfina bilder på dig och barnen.

ha en toppendag. Här regnar det så det blir en shoppingdag för mig och mina små brudar. Sen ska jag ge mig på inredning och ommöblering, alltid lika kul =)

Kram Pirre

StrandviksVillan sa...

Helt underbara bilder!!
Förstår att ni har njutit :)

Norregård sa...

Hej!
Vilka härliga semesterbilder!!
Ser så skönt ut;o)

Kram Malin

Unknown sa...

Ååh så avis jag är på dig. Vi brukar åka varje år och var på Sunwing för två år sedan. I år kommer vi nog inte iväg men längtar så till ännu mer sol och värme. Mina tjejer längtar också efter Nutellan och melonerna....jag får drömma mig bort i dina bilder.
Kram Anna

Nettan sa...

Oj, ser verkligen härligt ut. Ha en bra ledighet o en fortsatt bra sommar!! Snygg blogg!!

Lena sa...

Ahhh, härligt! Mallorca är alltid fint. Själv har jag varit på Sunwing Resort & Spa på Cypern. Kan jag varmt rekommendera.

Signe 1 sa...

åhh vad fina ni är och vilka fina bilder!! jag bara älskar detta ställe, vi åker ju dit för 4e året irad nu v32, lääängtar!!
visst är frullen bäst!:-)

kraam s.

Linda Knäred sa...

välkommen hem;)

Jenny sa...

Hej Mariette!
Åh vad fina ni är du och barnen!! (charmig glugg din surfarkille har oxå;))! Ni verkar ha haft en underbar semesterresa!

Kraam Jenny

Millas hem sa...

Åh, vad det ser underbart ut! Vilken miljö! Ja, det är något alldeles extra att åka iväg sådär!

Välkomna hem igen!

Kram Camilla

Huset på kullen sa...

Det där såg ut som en riktigt drömsemester. Hade inte varit fel att vara där nu istället för i detta ovädret :)

Ha det bra! /Linda

Espresso sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Espresso sa...

Mallorca wonderful island! :D

http://www.helios-hotels.com/mallorca/de/webcam-can-pastilla-beach.htm

Helen sa...

Ååå, det låter så underbart med er semester och så fina bilder. Vi har precis själva beställtr en resa till hösten och nu längtar jag ju ännu mer. Ha en fortsatt skön semester hemma.
Kram/Helen

Viola sa...

Ser ut som en väldans behaglig vistelse, min semester får vänta till oktober, men som lärare har jag ju varit ledig en del lov under våren, men nu har jag ju tagit ledigt från detta yrke ett helt år...:D

Du undrade över marmeladerna, dom köper jag utav en gård som ligger här i närområdet...tror inte hon sänder, hon har detta i en liten skala..

Ha det nu så skönt sista veckan..här har vi nästan blåst bort idag, får höstkänningar redan, hela gräsmattan är full av nedblåsta torra blad..

STOR kram VIOLAN

Marits vita skrin sa...

Tjena snygging.

Åh jag måste ju bara höra om du hittade tillmin favvo resturang med den allra godaste paellan.
Jag längtar tillbaka dit. Ett super duper hotell verkligen.

Jag behöver lite växt hjälp. Om du kikar in på min blogg så ser du att vi byggt ett plank. Felbyggt, men ändå. Det ska göras om.
Nu till växterna. jag vill ha nåt som klättrar på planket. vad ska jag väla som klättrar bra. Platsen är solig. Klematis? eller finns det nån annan fin som växer bra och rejält.

Kram på dig
Marit

gamla skolan sa...

Ni verkar ha haft en toppensemester !! Ser ljuvligt ut ! Vilken bra bild på dig , du har ett så vackert leende ! Kramar Susanne ♥

Huset vid ån sa...

Välkommen hem!

Vilken härlig Resa Ni gjort....
Mallorca är en Ö som man verkligen vill åka tillbaka till!

Hoppas att du får en Trevlig Tisdag! Kram Therese

Blommiga Karin sa...

Vilken underbar semester. Visst kan man behöva bli lite bortskämd med sol och mat...;)
Fin blogg du har!
MVH Karin