söndag 18 mars 2018

Pynta din höna!


Vilket söndagsväder vi fick!

Igår var det riktig kyla och iskalla nordanvindar och idag en stor sol och alldeles vindstilla.

Ljuvligt när man har en ledig dag.

Jag började med en joggingrunda i skogen och där är det riktigt mycket barmark nu, hurra! Såååå mycket lättare att springa och rundan börjar mer och mer bli som vanligt igen.

Tack och lov för att vintern börjar släppa sitt grepp om oss.

Som man längtar...

För någon vecka sedan skrev jag om den fina gräddfärgade hönan som har avtagbart lock och även är perfekt till en bukett...
Ni kanske minns?

Jag tipsade om att forma en bit hönsnät och stoppa ner och använda som buketthållare och det gjorde jag nu.

Så här..


Väldigt simpelt men praktiskt och så får blommor och kvistar stöd och står där man vill ha dem.

En bunta tulpaner och lite björkris och vide så var det klart.

Jag tänker att det är riktigt fint till påskdukningen men redan nu också så klart.

Denna har vi njutit av i helgen.


Hönsnät passar ju alldeles extra bra till påsk också.Satte mig en stund vid uterummet med näsan mot solen och då såg jag att jag hade en till bambupall från Tine K där ute som jag glömt bort...😊
Bra när man kan fynda hos sig själv)) haha...
Så den kom med in i huset sen.
Tänker att den är perfekt där bredvid fåtöljen att lägga tidningar och böcker på, tills jag behöver den där ute igen till sommarblommor))


(Hönan med lock hittas i nätbutiken.)


Ljuset idag...
Magiskt!

Så skönt när det inte är det eviga gråvädret.


Bläddrat i kataloger och letat inspiration på nätet till en kommande renovering/utblåsning (!) har jag också gjort idag.
Det är till ett sånt där projekt som kräver rejäl eftertanke...

Svårt.

Jag är ju sån helst greppar en pensel och bara gör det.

Men det går ju inte alltid som sagt.


Hoppas ni haft en skön helg!
💜

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}