torsdag 11 april 2013

Om allt möjligt faktiskt!


 
Kistdekoration med tre ljus i triangel, till begravning idag.
 
 
Hej Fina Bloggläsare!
 
 
Jag är en ursusel bloggvän nu. Det är inget jag sticker under stol med. Jag är faktiskt mest glad att jag får till de här inläggen för det är så tokmycket att göra med allt man föresatt sig att hålla på med. Jag är så glad för det men önskar sannerligen att dygnet hade fler timmar och att jag hade hushållerska hemma...*haha*...
Denna vecka har det varit att fara runt som en tok på diverse måsten samtidigt som man står med målarpenslen i ena handen, har blad i skorna från blommorna, ja mycket skitiga skor i alla fall..)) och så allt annat tekniskt och praktiskt som ska skötas med butik, nätbutik osv.
Jag måste påminna mig att stanna upp och andas och ta det lite lugnt flera gånger varje dag men jag undrar om det har någon större effekt.
Nästa vecka ska jag i alla fall klämma in en massage bara för att ta det lugnt och slappna av hos Johanna på Salong Fina. Sånt är jag urusel på att göra men nu har jag blivit tvingad, -bra!
 

 
Litet sminkbord, vintage.
 
Vi har fått hem nya gamla möbler och jag har även fått färdigt tre stycken nymålade fina alster. Ett skrivbord, en skänk och ett mindre litet gulligt skåp.
 
Bilderna här är fotade med min i-phone.
Min bästa kompis kameran har ju lagt av och idag har jag varit och beställt ett nytt kamerahus. Det blir bästa alternativet då det kostar ca halva priset att laga det gamla som att köpa ett nytt, och det gamla kan ju börja krångla snart igen))!
Så nu blir det ny upgraderad version (kör med Nikon).
 
Hoppas den kommer imorgon, annars måndag.
Så länge blir det i-phone pics!
 
Må så gott!
Kram Mariette

4 kommentarer:

UlricaA sa...

Är lite nyfiken på det där ni pratade om springningen idag faktiskt...och vad du har för skor när du springer? måste ha dämpade skor annars får jag så ont i mina benhinnor. Älskar att springa annars. :O). Kram!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Var rädd om dig och ta dig tid att andas! Önskar dig en fin fredag!
Kram,
Regina

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh vännen vet precis hur det är, bara att ha eget företag är både roligt men otroligt slitsamt. Försök stanna upp och njut. Kram

Anonym sa...

Du har mycket roligt på gång men det låter aningen hektiskt. Kanske inte helt fel att välja bort något, t ex - som du nämner - städningen hemma! RUT-avdrag är inte helt fel! Det gynnar ju inte bara en själv och familjen utan även den som får ett jobb!

Ännu ett jättevackert arrangemang. Så fantastiskt fint det är att låta en färg dominera och inte blanda för mycket.

Ha nu en bra fredag och helg - Carpe Diem!

kramar
Ann-Britt