måndag 12 juni 2023

Studentdagen


Studentdagen.
Som började med tidig morgon till Halmstad för champagnefrukost för studenterna innan de sedan tog sig till skolan för bla betygsutdelning osv innan det var utspring, halv ett, från huvudentrèn.



När det var dags för utspring från Sannarpsgymnasiet så stod jag längst fram vid kravallstaketet och hade perfekt läge (hade inte räknat med att få en sådan drömplats till att se utspringet). Bakom var det kaos och trängsel och det trycktes på och det var tokvarmt och svettigt, jag märkte faktiskt inget för jag hade svärmor bakom och sedan mannen...😀De fick ta trycket))😅
Jag valde att filma med mobilen eftersom jag insåg att jag inte skulle hinna fota också!
Det var underbart härligt att se allt från bästa utsikt! När de stod där innanför dörrarna och väntade på sin tur...När de satte fart och sprang ut till sin låt, alla klasser valde egen låt till sitt utspring, hoppade och dansade, det lyckoruset och den glädjen.
Helt fantastiskt!

Bilderna på utspringet är därmed bara skärmdumpar från filmat material.





EK20C sprang ut som andra klass så så fort de haft sitt utspring tog vi oss därifrån för att ta oss till uppställningsplatserna som varje klass hade tilldelats som defter att de sprungit ut sprang och ställde upp sig vid så att det skulle bli lättare att hitta varandra i folkkaoset och havet av studenter och familj och vänner.


Så mycket glädje och känslor en dag som denna!
Och att vi fick sol och sommar till studenten kändes ju så härligt! 
Den perfekta inramningen till en avslutning är ju sol och sommar!




När alla sprungit ut och det gratulerats och kramats och allt det där man ska så var det så klart dags att åka flak. Alla klasser en efter en kom de på rad, sjungande och dansande och sedan åkte de runt i stan som var en folkfest och glädjeyra med gator kantade och packade med människor som ville se och hylla.







Värme och väntan tar ut sin rätt...
Sittpaus i Norre Katts park.





När vi kom hem och gästerna kom så började vi med champagne eller alkoholfritt bubbel och lite mingel och njut i den sköna junisolen...





Stolt mamma.💗💙


Känslorna är verkligen "all over the place" dagar som dessa.
Så stort att få se sitt barn ta studenten.


Mamma.



Sedan var det dags för mat, så klart!
Buffè får det bli vid tillfällen som dessa.
Jag hade beställt grillbricka catering där potatisssallad ingick och frukt och grönt och kompletterade sedan med pastasallad à la italienskt stuk, salami, skinka, olika frallor, melon, kex, brie, två olika såser...








När Olivia tog studenten ville jag beställt studenthattar till tårtor men jag var lite sent ute tydligen så denna gång beställde jag i tid! (ett år innan typ, för att en person från Knäred skulle göra tårtorna😊).
Så nu blev det studenthattar minsann.





Min pappa hade gjort kakor och rulltårta också.
Så ja vi blev mätta!😍


Vilken dag vi fick!
Vilken stolthet en dag som denna.
Så lycklig över en så fin student.

Kram M
💙

Inga kommentarer: