tisdag 4 mars 2014

Jag har börjat...

 
 
Visst är det vårens vindar som blåser...
Lite kalla visserligen men riktigt mycket sol idag!
 
Jag har sannerligen förälskat mig i fjädrar nu...
Det känns så roligt att plocka fram nytt av det, för det känns som ytterligare ett rätt steg i riktning mot våren och den ljusare tiden.
 
Idag fick vi hem två leveranser...
Sysslolös är man aldrig om någon trodde det.
 
Ibland undrar jag hur allt blev som det blev. Men med ett steg i taget så kommer man ju mot mål man kanske inte ens förväntade sig från början.
Och det känns ganska häftigt när man tar sig tid att tänka efter...
 
 
 
Jag har börjat påska till det lite i nätbutiken.
 
Kram
 och fin tisdag på Er!


3 kommentarer:

Johanna / fruLarssons sa...

Dina bilder får mig verkligen att längta efter våren - härligt!!

Unknown sa...

Hvor er det fine billeder, det ser sødt ud med alle fjerene.
Mange have hilsner
Anna Vibeke

elin sa...

Puh..nu har jag läst.igenom HELA din blogg, iofs bakvägen, men jag måste.bara säga Wow! Har alltid varit avigt inställd till inrednings/livsstilsbloggar eftersom det är så himla subjektivt, och ärligt talat ofta bara en massa skräp, vad man gillar men du gör det så bra! Jag är själv 28, har två små barn och det är lätt att hamna i någon slags limbo i livet. Det viktigaste är att barnen tas till.dagis, matas, leks med, nattas och har rena kläder men nu känner jag en sådan pepp inför mitt hem och trädgård. Är en pysselmänniska och skrotsamlare(men det är ju inte skrot!!)som plöjer inredningstidningar och fixar och donar i grund och botten och börjar många av mina samtal till karln med "vet du vad jag har tänkt..?" men fastnar ibland i tanken och själva görandet. Nu känner jag mig så himla inspirerad! Har tom börjat fundera över att återuppta ett gammalt sommarjobb på en handelsträdgård som jag övergav för några år sedan(jobbar numera i skobutik). Så jag följer dina årstider men jag tycker du borde tagga ner på din längtan till sommaren varje år, varje årstid har sin charm och tiden går nog fort ändå;)
p.älskar ditt inlägg om att du ville ha semester..vara ledig. Alldeles för många försöker leka Jesus och tror att dom har ett bättre liv bara för att dom "vill" jobba hela tiden. Mer semesterstängt åt folket!