tisdag 16 januari 2024

Vi ses när försommaren blommar.


Ponchon hittar ni på REA i butik och webshop.



Vinter och iskyla!
Jag eldar på för fullt här hemma. Så tacksam för värmen...det var ju annat i början av december när värmepannan lade av!
Katastrof!

Natten till igår och sen hela dagen typ så hade jag resfeber...
Ja det var ju inte jag som skulle ut och resa men jag skulle köra resenären till tåget långt innan solen gått upp och jag inser att jag är en katastrof tänkare...😱
OM hon missar tåget som ska ta henne till Kastrup, för man vet ju aldrig, och det skulle dessutom börja snöa under natten, ja då måste jag köra henne till Danmark så bilen måste vara fulltankad och så smyger jag ner brobizzen till Öresundsbron...ja ni fattar...ifall ifall...så vi kommer så snabbt som möjligt till flygplatsen så hon inte missar planet...😂 Ja nej, det är inget att skratta åt...haha...Men är man som jag är så planerar man så mycket det går i förväg, ifall ifall...lite jobbigt ibland att vara sådan...😉
Dessutom under natten till att flyget skulle gå så kommer det ett meddelande från Air France att planet är fullt så handbagage måste checkas in på flygplatsen! Det var det som var tanken att hon bara ville ha handbagage för att slippa checka in det på flygplatsen och anslutnings tåg var ju bokat också med tanke att det skulle finnas tid att leta upp tågstation och tåg utan att stressa ihjäl sig! 
Ja jag var lite nervös igår...haha...men allt gick bra. Hon missade inget trots att kabinväskan skulle väntas på efter landning i Paris och hon kom med tåget till Avignon och färden mot södra Frankrike.
Jag kunde andas ut!


Och jag saknar redan de gyllene lockarna och min flicka som kramade mig hårt innan hon satte sig på tåget och sade jag älskar dig...sen åkte tåget genom ett moln av snö i mörkret och kvar stod jag.
Lycklig över att hon får åka tillbaka till det hon längtar till, men lite ledsen att vi inte ses förrän försommaren slagit ut och blommar igen...

Livet.

Jag avslutade dagens oro över resan med ett roligt skivstångspass.
Sen sade jag godnatt strax efter nio.
Helt slut...😊




"Min" blombil frågar mig varje gång vi ses nu om jag badat..?!
Men ni ser...😐

Jag har lagt vinterbadandet på is!😀😅


Kram M

1 kommentar:

Ulrica sa...

Usch vilken känsla....men det känns skönt att veta vem som kommer med våren....eller försommaren :) . kan hon komma imorrn månne?