lördag 7 juni 2014

Pingstaftons kväll

 
Vilken Pingstafton det blev!
Sommaren kom tillbaka med besked. Vinden vände och molnen skingrades och det blev bara ljuvligt skönt igen.
Efter jobbet åkte jag med kidsen till Gottegrisen i Ysby för att köpa lördagsgodis och sen var jag ut på en härlig joggingrunda på en mil och så skönt att äntligen få springa under en solig himmel.
 
Sen blev det lite slappa i solen och Olivia planterade sina balkonglådor, hon har ju numera balkong!, innan en god pingstaftons middag väntade!
Allt smakar ju så mycket godare när man får äta ute och det grillas och dofterna sprider sig och man väntar på den där maten med ett glas vin i handen eller hur?!
Det är hela känslan med sommargrill som liksom smakar gott redan innan...haha...
 
 

 
Plockade lite lupiner på vår vall vid huset efter maten och satte i en stor tung vas så den inte ska blåsa omkull under natten.
 

 
Efter middagen tog jag några bilder till instagram och då blev det även några med kameran, det kommer faktiskt lite i kläm med systemkameran ibland och det "glöms" bort en del som man annars skulle fotat just för att man gör det med telefonen istället och lägger det på "insta".
Instagram kan inte ersätta en blogg men samtidigt är det smidigt, lätt och underbart bildflöde och det är ju så att där igenom får man mer respons numera. Inte så många som kommenterar på bloggen längre och inte heller jag själv hos andra så det är inget konstigt med det, tiden finns inte till det som för "länge" sedan när man började med allt detta.
 
Allt har sin tid men jag älskar bloggen så så länge ni läser skriver jag tills lusten tar slut!
 
Kram och God Kväll!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är en av säkert många som gillar din blogg jättemycket, följt dig länge och kikar in till dig så ofta jag får en stund över. Vet med mig att jag minskat på tiden jag lägger vid datorn o därmed även just det där med att kommentera. Men, det klart jag vill peppa dig med feedback genom kommentarer för jag hoppas verkligen att du fortsätter blogga!

Känner igen mig i det mesta du skriver, så även gårdagen, vilken ljuvlig dag och kväll det blev!

Ha en skön söndag!
Kramar
Ann-Britt

kustnära sa...

Hej på dig och din inspirerande blogg.
Jag följer dig dagligen och blir alltid så glad för dina härliga inlägg och vackra bilder. Är dålig på att kommentera men jag tror vi är det lite varstans men ändå följer dig med din blogg så jag är glad att du finns kvar här och hoppas du tar dig tid länge. länge än.... Hoppas pingstdagen blir lika bra som gårdagen. KRAM

LILLA MÖBELVERKSTAN sa...

Hej! Jag läser din blogg varje dag, du är min absoluta favorit! Hoppas på att du känner för att fortsätta länge till, skulle verkligen sakna dig annars! Är lite dålig på att kommentera dock :( Kram Victoria

Tulipa sa...

Åh tack söta fina ni!
Såna snälla hälsningar gör mig otroligt glad!!!!
Lite pepp skadar inte ibland!

Kramar Mariette