söndag 8 juni 2014

Ett vinnande koncept ska man hålla sig till!


Varför ändra på ett vinnande koncept?!
Mina fuchsior på stam finns det inget annat uppstammat som kan slå på denna sidan så jag bara måste ha dem VARJE år.
 Sen kör jag lite olika sorters fuchsior, vilket också innebär olika färgkombinationer på dem.
Blommorna jag planterar neromkring dessa varierar jag dock lite))! Och även innehållet i balkonglådan skiftar varje år, men innehåller alltid en mix av olika rosa och passande till det.
 
Mina andra krukor runtom huset där satsar jag på mer variation och nya saker.
Men visst har man blommor/växter man måste ha som tex rödbladig dracena, jätteverbena, olivträd och fikon... Listan på sommarblommor som hör till en sommar hos oss i Bolagsvillan kan göras ganska lång...


Jag låter aklejorna ramla fritt över grusgången. Har varken tid eller ork att ha den perfekta trädgården. Den kanske jag kan ha när jag blir pensionär,-
eller inte?!!
 
 
Hej!
 
Hoppas ni haft en härlig dag!
 
Det har varit en njutardag här som exempelvis att ligga i solen och äta jordgubbar, prova nytt spännande gott recept, men även en stekhet joggingrunda på 1,5 mil.
Och hjälp vad jag älskar de där rundorna,
 men så långt brukar jag ju inte springa så då blir man extra stolt över sig själv så klart att man orkar när man testar.
Nästa mål får bli två mil. Men först lite fler rundor på 1,5. Jag har inga lopp att sikta mot, jag bara springer för att jag älskar det och mår så bra av det!
Det är mitt sätt att undvika att bli "galen".
 
Motion gör att man älskar livet lite mer om ni frågar mig!
 
Kram!

2 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Så himla fint med alla blommor vi entrén!
Det blir till att åka o handla lite nytt här i morgon, för nu börjar penséerna blomma över.

Tror nog jag ska börja springa för just nu har n en nioåring med den trotsen som hör till den utvecklingsfasen... o den kan ju göra en lite smått galen emellanåt faktiskt;-)

Ha de gott!
Kram anna

Jenny sa...

Vem vill ha en perfekt trädgård, inte jag i alla fall! Vad fint du har, jag vill se mer av de uppstammade och allt runtomkring. Såg så fina fuchsior på Konsum häromdagen nu ångrar jag att jag inte köpte någon.

/Jenny