fredag 23 december 2016

Marshmallowsfudge och lite blommor på det.


Sista julgodiset jag gjorde igår...

Marshmallowsfudge

(recept från Lindas Bakskola)

1 burk kondenserad mjölk, SÖTAD! (ej dulche de leche)
150 gram vit choklad plus 3 msk av den kondenserade mjölken
350 gram mörk choklad plus resten av den kondenserade mjölken
ca 150 g minimarshmallows

Lägg över 3 msk av den kondenserade mjölken i en skål.
Smält den mörka chokladen i en skål över vattenbad.
Tillsätt den kondenserade mjölken i den mörka smälta chokladen och rör om ordentligt.
Bred ut i en form ca 20x20 cm klädd med bakplåtspapper och ställ i kylskåp ca 10 min.
Smält den vita chokladen över vattenbad och blanda sedan ner resten av den kondenserade mjölken (3 msk!).
Blanda och bred över den mörka kalla chokladen och strö genast på minimarshmallows.

Ställ kallt i några timmar och skär sedan i rutor.






Och så lite blommor på det förstås!

Önskar er en riktigt fin Lillejulafton.

Jag ska vira in de sista paketen ikväll och helt enkelt mest krascha i soffan tror jag för det har varit väldigt bråda dagar i butiken...

Men just nu trycker jag i alla fall mig en banan till sen lunch (!!), busys busy...

Kram och vi ses imorgon!

OCH note till mig själv;
Glöm ej att lägga paket i julstrumporna på två personers dörrar!
Det hände nämligen ett år att den trötta utarbetade mamman gjorde det och det var inte roligt må ni tro...

Vi ses!

Inga kommentarer: