lördag 15 december 2012

När mörkret faller...

 
 
...lyser det så här mysigt runt vårt hus...
 
 
Hej på Er!
 
Har ni hamnat i julstressen eller tar ni det med ro?
 
Idag känner jag mest lugn tack och lov, julklapparna är nästan klara, julkorten ligger redo och ska skrivas... Ja denna helg satsar vi på julgodis, städning och att umgås eftersom hela familjen är hemma! (kors i taket!)
 

 
De röda ljuslyktorna, från min butik, står på rad på soffbordet och har så otroligt fint och varmt sken....julfeeling direkt...!
 
 
Och kolla här är den,....vår stora fina kungsgran som fick flytta till Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm för några veckor sedan...
Den fick en hedrande plats som avslutning på granlivet))!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen efter en jooobbig joggingrunda på isiga, snöiga gator med lite för mycket motvind...puh...men skönt var det förstås i alla fall!
 
Ha en härlig lördag!
 
Kram M


4 kommentarer:

Natalie Andersson sa...

Hej Mariette,

Låter som en fullspäckad helg men vad vore livet annars : )
Vilken praktgran. Där står den ståtligt måste jag säga.

Ha en god helg

Kramar Natalie

Källeboda lantliv sa...

Ja inte illa .. Tänk att få en sådan fin plats...duktiga du som sprungit ! Jag har också tränat idag .. Skottat snö i tre timmar .. Hann inte till gymmet .. Jag var på en skitbra föreläsning igår med jobbet .. Handlade om bemötande .. Viktigt att bemöta andra så som du själv vill bli bemött .. Eller hur? Han sa. Att träning är superviktigt för vårt välbefinnande...det stämmer ! Man mår mycket bättre..kram jeanette

Anonym sa...

Gokväll, rara Mariette! Vilken vacker kungsgran och den är verkligen stor. Jag duschade också för en stund sedan men jag tog ingen joggingrunda innan. Hade det tufft igår när jag skulle ner till centrum till fots i snöyran (drygt halvmilen att gå) Buss blev det hem med "ryggan" fullpackad och kassar i båda händerna. Träning är bra för vårt välbefinnande:)) Jag har alltid varit mycket i rörelse. Nu tar åldern ut sin rätt:(( Innan snön kom cyklade jag milen några gånger i veckan och även en del power walk med stavarna brukar det bli. Min kropp kräver att vara i rörelse annars stelnar jag till. I barn/ungdomsåren var jag elitgymnast och har spelat damfotboll. Det blev en lång kommentar heheh; Så var inte tänkt från början!

Trevlig lördagskram Renate

AnnaHelena sa...

Vilken final för er stora, fina gran!
Ja, granar kan väl inte få ett bättre slut...?

Kram // AH