söndag 16 december 2012

Julgransservice på Gärdet!

Mobilfoton by Ola F!
 
Hej Hej!
 
Här hemma håller jag på att sortera bland julpynt...vad mycket gammalt man har, som man faktiskt inte vill ha längre...men det är svårt att göra sig av med det så det trycks liksom tillbaka i skåpet igen!!! Känner ni igen er eller är det bara jag som gör så,?!
 
Dessa bilderna i detta inlägget är från Julgransservice som finns på Gärdet i Stockholm.
Här ska ni absolut köpa er gran om ni bor i storstan!
Kungsgranar, vanliga granar och leverantör till många adresser, både mer kända och mycket kända och vanliga torg och adresser... Alltid lika roligt att höra vilka famous folk som kommer dit och köper gran, ni vet här på landet så är det inte många kändisar som droppar förbi...
 
 
Här jobbar en del folk från Knäred! För företaget är från Knäred förstås! Och det är bla därför vår kungsgran hamnade utanför KTH, ni är nämligen en del som undrat hur det kunde komma sig.
Hur fick de nys om vår gran liksom?!
Men det är för att mannen i huset jobbar med detta denna tid på året.
 
 
En glad medarbetare som passar elden, vid namn Jessica!
 
 
Granne med Julgransservice är Cirkus Scott.
 
Och kolla här då, en kändis på G? Nej, en gorilla från SVT som var där för att spela in barnprogram! Och vad handlade det om? Jo, en gorilla som stjäl julgranar...
Ola lyckades fånga honom på kort med "Hallå apan!"
Snart i en TV nära dig...*haha*...
 
 
God och Glad Söndag!

5 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken härlig story!
Kram,
Regina

Elna sa...

Kul inlägg. Jag har köpt en Disney gran och gammalt julpynt har jag mängder *ler*.

Kram

Dagdrömmar och verklighet sa...

Vi var ute i familjens skog idag och högg oss en gran, efter lite letande fann vi den perfekta. Får väl se om jag känner detsamma när den kommer in, hihi! Er gran som hamnat utanför KTH var ju väldigt vacker.

Trevlig 3:e advent! / Malin

Anonym sa...

Ja, er gran fick ju ett väldigt bra avslut och var en riktig Kalle Anka julgran, som vi kallar den perfekta granen. Det där med gammalt julpynt känner jag igen. Det mesta får numera faktiskt bli kvar i lådorna, inte mycket som kommer fram längre - bara det vi gillar mest. Men, slänga något? Nej, det är svårt!

Ha det bäst!
Ann-Britt

AnnaHelena sa...

Vet du, nu för tiden tar jag inte ens ner alla lådor med julsaker från vinden. Som du säger så är det mycket som är fult och som man inte vill ha framme. Men slänga? Nej, nej, nej - det går ju bara inte! Det är så mycket nostalgi över de där gamla tomtarna och dagispysslet, så det får ligga kvar i lådorna där på vinden! Det vore väl hjärtlöst att kasta...? :-)

Kram // AH