fredag 6 januari 2012

Gamla kunder och kära bloggläsare...

För säkert tio år sedan åkte jag på en kunds "garageförsäljning".
Ja ni vet, vi behöver ju alla rensa ut emellanåt!
 Och bland hennes saker fanns denna gamla pälsen,( det är din gamla Christel, jag vet att du läser här ibland!).

Den har sedan legat bortglömd (och ej hittad) i en kasse hos min mamma, men innan jul fann hon den igen...
Så nu hänger den i hallen på ovanvåningen bara för att jag tycker den är vacker som vintern...(och jag förespråkar inte att döda djur för att klä sig i dem!).

Idag var det härligt väder så den kom minsann ut på lite luftning och fotografering!
Shopping stod på schemat idag då vi var lediga.

Både nya joggingskor (hurra äntligen!!!), ny festklänning och en hel del annat blev det minsann köpt. Vi kände oss nöjda och glada när vi åkte hem! Och var och en fick utse sitt bästa inköp, bara jag som inte kunde! För jag hade ju hittat så mycket bra!!???)*haha*...

Och så måste jag ju berätta att när jag stod på Lindex för att betala så vänder sig tjejen före i kassan mot mig och säger; "Hej Mariette! Jag älskar din blogg!"
Tack söta goa du, hur glad blir man inte för sånt?!!!

Ibland kan man känna att folk känner igen en...men inte säger något, de tittar mest...(ja inget fel på det!), men det är jätteroligt när någon säger att de läser och att de gillar det!
Jag blir sååå glad! Det känns fantastiskt roligt!

Ha nu en bra kväll!
Här doftar kvällsmaten klart...

Kram Mariette

17 kommentarer:

UlricaA sa...

Man måste ju inte älska döda djur för att tycka pälsen är vacker...här åt vi din goda kräftsoppa till nyår, det har jag glömt berätta!!!!! Kram!

Unknown sa...

O vilken härlig päls. Förstår att du tycker om den för den är jätte snygg o klär dig perfekt. Ha en underbar kväll kram Beijan

Hjärtan i livet sa...

Bara så vacker päls, inget jag skulle bära men vacker att se på.
Ha en skön kväll!
Eva

Lenas trädgård sa...

Själv har jag bara en rävmössa! Min pojkvän, nu make, sköt ofta räv, en av dem lät jag göra en gosig rävmössa av. I Norrköping(jag läste där då). Har haft den på mig några gånger, men det är ju aldrig så kallt här, så den ligger mestadels i kökssoffan...Snygg är den i vart fall!
Kram Lena

annashusidingtuna sa...

Hej!
Förstår att du gillar den pälsen, verkligen jättefin.
Kram Anna

Mamma C sa...

Jätte vacker päls förstår att du gillar den.
Kram Mamma C

Vintage House sa...

Tycker den är helt fantastisk vacker kul att ni hittade den.....
mannen känner sig bättre....
ha nu en mysig helg
kram
sandra

Stjärnor & Champagne sa...

Åhhh du är lika snygg som vanligt:) Härligt med fynd och visst är det kul när dom säger något och inte bara låtsas att dom inte vet eller gör hihi...Hoppas att allt är bra här är förkylning på topp.../ Kramkram Anne

Anonym sa...

Jättevacker päls, fint sydd, den som har sytt den kunde sin sak! Jag har själv en päls, men som sagt den hänger mest i garderoben o jag tittar på den ibland!!Visst skulle man ha använt den när det varit 2 så kalla vintrar som det varit!!

Väntar med spänning på dina nyheter i webbshopen!! (Fågelmataren är flitigt använd fast det inte varit så kallt för pippifåglarna än, o så fin den är sen) ...Småländska kramar från Maria

Christel sa...

Kära Mariette!
Du är strålande vacker i min mammas gamla päls ! för övrigt lika vacker i vilka kläder du än bär :)
Läser din blogg varje dag och blir glad över alla underbara saker vi kan förgylla livet med - och vad vore livet utan blommor ? både ute och inne!

Du har ett fantastiskt hem och ett säkert "öga" för hur du gör det bästa av det - en gåva som du verkligen har utvecklat genom åren!

Tittar in i din butik endera dagen - behöver ett par knoppar till ett sängbord bland annat. Har en känsla av att en del annat också följer med hem . . .

stor kram från Christel

AL sa...

Fantastisk päls men ännu mer fantastisk blomma!

Mjuka sa...

Pälsen är helt ljuvlig. Jag förespråkar second hand om man nu måste ha en päls. Jag som alltid är frusen skulle gärna vilja ha något så gott och varmt.
Njut av din lördag!
Kram Malin

gamla skolan sa...

Men !! Så fin du är i pälsen , jag tycker du ska använda den , och inte bara låta den hänga som dekoration . Den verkar ju sitta helt perfekt också .
Kramar // Susanne ♥

Anonym sa...

Vackra M och otroligt vackert päls vilket hantverk!! Skulle bli så glad om du kunde tipsa om dina fina örhängen (vilket du säkert jort flera gången) men snälla..

Casa of Mia sa...

Vilken fantastisk päls, jättefina bilder på dig, kul med shopping kram och ha en härlig lördagkväll

Torparlycka sa...

Verkligen en underbar päls!! Följer din blogg, TACK för all inspiration! Kram A

Mariette sa...

Hej!

Tack för så fina fina hälsningar!

Angående örhängena så har jag haft dem några år, men de är en favorit! Butiken jag köpte dem i säljer mycket örhängen från märket SNÖ, och de har många liknande varianter i sitt sortiment så kolla upp det. (Står inget märke på mina, kan ha slitits bort...) Men de är klassiska och jag gilllar dem mycket.
Lycka till!

Kram Mariette