lördag 14 januari 2012

Fulla lass!

Todeloo vänner!

Det är ett skitigt jobb men någon måste göra det...*hihi*....och jag är såååå glad att jag får göra det!!!

(Dagens bilder är från uthuset)

Jag var ju på skattjakt igår, och det gick finfint det. Två fulla lass,- och då menar jag trycka in grejer till max i bilen!
När jag öppnade min nya butik tänkte jag aldrig att det här med antikt skulle vara så populärt, men det visade det sig att det var...

Det här med möblerna tycker jag är så himla roligt, tungt och slitigt att få hem, men ännu orkar min  pappa hjälpa till, tack och lov! Så det är jag och pappsen bär!!! Bra motion det!

Jag är verkligen så glad för den yta vi har skaffat oss här i de nya lokalerna. I mina gamla var jag trångbodd, där fanns inte möjlighet att göra det jag gör nu.
Jag är ganska rastlös och har inte det bästa tålamodet därför är det så kul att kunna variera arbetsuppgifterna lite, och att kunna blanda passionen för både nya och gamla saker.

Jag menar hur spännande är det inte med lådor från en auktion som ska plockas upp och prisas, mycket kul som kan gömma sig där... Eller att gå på mässa och köpa in ny inredning! Älskar mixen av det hela!!!

Så här kul kan man ha det när man lastar av sina fynd!
"Skrot Fia till er tjänst!"
Ha en toppenlördag!

Kram Mariette

10 kommentarer:

IreneL sa...

Härligt med ett helt lass med fynd!
Ha en fin helg!

Snäckskalsdalen. sa...

Det måste kännas bra när man hittar rätt! Det verkar verkligen roligt det du gör! Agneta kram

Ingelas tradgard sa...

Låter underbart med mixen, skulle bara önska att det fanns tid (och plats)över för det här också, men jag har ju min odling....
Underbart inspirerande blogg du har.
Ha de gott gott,gottigott.
Ingela

Anneli sa...

Hej SkrotFia.

Känner så väl igen mig i det du skriver, det är sååååå roligt med gamla möbler och saker!
Tyvärr är det rätt svårt att få tag på de där riktiga godbitarna, vi är många som letar!

Ska du till Formexmässan i veckan?

Kram Anneli.

Fröken Grön sa...

Vilka fynd du ser ut att ha gjort, och så mycket fint det redan finns i din lilla butik! Vore så kul att kika förbi någon gång när man är i krokarna. (Det händer faktiskt ibland.)
Önskar dig en fortsatt fin helg!
/Anna-Karin

Rut och Signe sa...

Har vänner som har öppnat en inredningsbutik och de renoverar gamla möbler som säljer som smör. Har tyvärr inte plats i min butik för att måla om så jag nöjer mig med lite mindre föremål som pimpas upp. Snyggt att blanda nytt och gammalt i butiken.

Härliga fynd! Kram Marie

Lenas trädgård sa...

Sånt härligt jobb du har! Och vad jag önskar jag bodde närmre dej! ...Men det hade nog blivit väldigt dyrt!
ha en fortsatt härlig helg!
Kram Lena

Anonym sa...

Helt rätt inställning Mariette :), det är ju faktiskt en större gåva för både miljön o respekt för de som en gång brukat föremålen att ta vara på det gamla, kanske göra om det( uppdater det) eller bara helt enkelt låta det bara vara som det en ggn var. Gamla saker har en historia de bär på :)
Blir så trött på de bloggar (bloggtjejer) som bara shoppar o köper nytt hela tiden!!! Din mix är en skön blanding:) men framför allt att du ser möjligheten i gamla saker:) själv springer jag både på loppisar o auktioner o gör mina fynd;). Min syster köpten en gammal ljuskrona av dig som du hade där ute. Hon är sååå glad för den, om jag kan nån ggn skickar jag en bild på den.
Fortsätt din skattjakt :)
mvh
Malmö bosatta Våxbo Marina

Bestefars Verksted. sa...

Du er bare herlig,Skrotfia !!! Så bra at du har funnet din vei,jeg forstår meget godt at du liker å blande nytt og gammelt :)Og så bra at din kjære pappa hjelper deg !!! Er rastløs selv,og må ha flere ting på gang,samtidigt....og hva er vel bedre,enn loppis og messer,om hverandre..... Takk for at du deler :) Koser meg med dine fine innlegg !!!! Ha en fortsatt finfin helg,borte i nabolandet :) Klem :)

Vintage House sa...

Underbart underbart med skattjakt det var ett tag sedan jag var på en:)
det är härligt att ha en mix......

Skön söndag på dig..
kram
sandra