fredag 23 april 2010

Hipp Hipp Hurra!


Idag flaggas det i Bolagsvillan!
Grattis vår lilla älskade Olivia,- 9 år på dagen!
Födelsedagsbarnet har valt kvällsmat och uppges vara väldigt nöjd med sin present idag morse... Men oj, hon hade nästan legat vaken i en hel timme och väntat på att vi skulle komma in i hennes rum och sjunga...*ler*.. Kanske kändes det så i alla fall!
Men tänk vad tiden går, tänk vad fort liten blir stor...
Man blir lätt nostalgisk när man tänker tillbaka och minns hur det var...
Under alla år har jag satt in kort i varsitt fotoalbum till mina barn och ett till familjen, men nu ligger jag ca ett och ett halvt år back...Skärpning Mariette, jag vill verkligen ha ordning på korten. Det är ovärderligt att kunna titta tillbaka i.


Hoppas ni får en riktigt fin dag! Det är ju fredag idag!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att Olivia får en fantastisk födelsedag! Underbara bilder på henne som liten. Tänk vad tiden går. Jag förstår precis hur du känner när man tänker tillbaka. Vad har alla år tagit vägen. Hälsa och gratta henne från oss.

Malin M

Vit som snö sa...

Stort grattis till er söta Olivia!!! Hoppas hon får en toppendag!
Trevlig helg! Kram Cilla

gamla skolan sa...

Stort grattis till lilla födelsedagsbarnet !! Ja , så fort liten blir stor !! Önskar er en trevlig helg !! Kramar Susanne / den gamla skolan ♥
Ps Tack för dina värmande ord !

Rosor och Spetsar sa...

Visst är det kul att följa barnn med foton, mina barn 11 o 14 år gamla älskar framför allt att titta på film på sig själva när de var små.
Hoppas din prinsessa får en härlig födelsedag
Ha en skön helg
Kramar
Annelie

UlricaA sa...

GRATTIS Olivia från oss!!!! Om mamma undrar vart jag har taagit vägen så har jag haft 39 graders feber i ett par dagar, så jag har hållt mig hemma :O) hur som helst, det där fotoalbumet har jag oxå tänkte i många år att göra men inte kommit igång, så jag ligger 9 år efter ;O). Tänkte ge henne det när hon blir lite större...kan nog vara roligt att ha.
Ha en fin helg!
Kramar Ulrica

fröken knopp sa...

Ett bamse grattis till en Tjej Söt som Socker!!

Oj ja min lilla tjej är bara ett men ack vad detta året gått fort så jag förstår att de resterande går minst lika fort..puh..

Ja du häcken blir absolut ingen skönhet, en Thuja häck..Ut mot vägen har vi ett underbart staket med stenstolpar o allt.. Men våra grannar på baksidan är Hemska..Så en thuja häck vart enda alternativet för att skymma så mycket som möjligt..
Ville allt ha ett plank men då måste sökas bygglov och det måste vara 4meter in från tomtgränsen..oj.. Så thuja får det bli..

Hoppas att du får en fantastisk kalas helg!!

Varmaste kramarna Elin

Sussi sa...

Härliga bilder på din lilla tjej!

Ja, visst går det undan, det märker man ju framförallt på barnen. Mina båda grabbar har körkort och pluggar på universitetet.....hur gick det till??

Kram
Sussi

Noamaja sa...

Grattis till lilla Olivia! Visst är det fantastiskt hur fort tiden går... Jag har inte satt in en enda bild i något album...bara för att jag bestämt mig för att jag vill ha Bookbinders tygbeklädda album ( som man numer kan få text på om man vill)...men ingen månad känns som månaden då jag skall köpa tygbeklädda album för tusentals kronor... Så nu köpte jag ett på Granit. Det viktiga är att få ordning;-)

Jag är så helt enig med dig om hur fantastiskt vacker skrot kan vara;-)

Alltid lika vackert att titta in, tack för det!

Kram,
A

Jenny sa...

Grattis till Olivia på födelsedagen!!
Hoppas hon haft en härlig dag:)

Ha en trevlig helg!

Kraam Jenny

Karin Lindström sa...

Hej Mariette!

Vilken söt flicka du har och så lik dig hon är, mamma upp i dan *ler*. Jag är visst min mamma upp i dan, men jag vet att jag hatade att höra det när jag var yngre. Än så länge kanske Olivia bara tycker det är roligt, hon har ju både en jättesöt mamma och så är hon ju ändå bara nio;)

Min son blir tio till hösten, det känns verkligen overkligt det också!
Så fina bilder du visar på din familj. Jag har också varit lite återhållsam med det, vill liksom inte blanda in dem. Men jag tycker precis som du att det är roligt att läsa personliga bloggar.

Tack Mariette för dina rara ord hos mig, jag blir så glad! Du har också en sån god smak i allt du gör. Dina köksbilder är underbara! Jag önskar mig också ett nytt kök!

Ha en härlig helg! Hoppas det blir full rulle i butiken och mycket mys hemma;)

Många kramar
Karin