torsdag 14 januari 2010

Måla barnrum och hjälp?!

Bild lånad från Sköna Hem
Foto; Martin Cederblad

Godförmiddag Magistern!

Idag hade jag behövt en sådan också! Är hemma lite idag och målar golv i Olivias rum. Tog givetvis kort på detta också, men av någon anledning så finns inte bilderna sedan när jag ska ladda ner dem här, men de finns i mitt fotogalleri..hur går det ihop?! Någon som vet???? Har aldrig hänt innan. De finns där ju, men de hittas inte när jag går in här för att göra inlägg!

Har slitit som en galning för att få bort mattorna i storasyster Olivias rum(därav alla blåsor och träningsvärk!), grundmålade så igår kväll och en strykning nu på morgonen. Därför blir det lite barnrumsinspiration här nu...Färgglatt och läckert!

Bild lånad från Bo Bedre
Foto; Rene Riis

I eftermiddag ska en matta inhandlas är tanken, fröken har sett ut en rosa lurvig sak...får bara hoppas den är kvar! Det var den mattan som satte igång hela golvprojektet!
Har ni något svar på mitt bildproblem så snälla hör av er!
Trevlig torsdag!

15 kommentarer:

Sköna o Gröna Ting sa...

Hmmm.., det där problemet har jag oxå råkat ut för men oteknisk och dum som jag är när det gäller data så överlåter jag alla problem till gubben min.
Nä.., jag kan tyvärr inte hjälpa dig vännen, hoppas du fixar det!!!!

Lustigt att vi talar om barnens rum båda, jag har smygit in med min kamera och hoppas på att tjejerna inte blir alltför förtvivlade över att jag har tagit lite bloggmaterial från dom.
Dom har nyligen startat en egen blogg nämligen och vill ju givetvis visa sina rum där..., men en liten del lyckades jag norpa åt mig:)

Ja du, slit och släp med renoveringar och man får stå ut med blåsor och ömma knän när man är mitt uppe i det men det är oftast värt det:)
Hoppas din dag blir som du tänkt dig..., om inte än bättre:)
Kramar till dig...
Marianne

Bygatan sa...

Läckra barnrum!

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig:(
(vääldigt oteknisk)

Låter kul med golvrenovering trots allt och den rosa mattan blir nog en karamell!

Ha en bra dag!

Kram Lena

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Ingen aning vad det beror på, men blogger lever ju sitt eget liv ibland, det kanske funkar nästa gång du provar.
Så härligt det låter med en rosalurvig sak i Olivias rum!
Lycka till!
Ha det gott!
kram
nina

Viola sa...

Tyvärr kan jag inte hjälpa till, har inte råkat ut för detta..men ser fram emot när den rosa lurviga saken är på plats...:) önskar en fin dag, trots blåsor och träningsvärk,

KRAM

Fru C sa...

Tänk jag hade samma problem igår (13) vad är det som sker egentligen!
Mystiskt.....Så du är i målartagen, ja det är man ju sugen på just nu! Makeover kallas det visst ;)

Tezz från Kungens Kurva sa...

Har tyvärr ingen aning om hur man löser bildproblemet men ser fram emot att få se bilderna när du har fått ordning på problemet :)
Alltid lika roligt att göra om hemma även om det är jobbigt medan man håller på.

Anonym sa...

Tyvärr...ännu en nolla vid datorn.;-) Barnrumsfix håller jag också på med nu...jättekul tycker jag!! :-) Lycka till med projektet!

Vit som snö sa...

Teknikfrågor måste jag tyvärr hoppa över, min svagaste sida!
Oj vad du jobbar med era golv! Vilken lycka att hitta vackra trägolv under gammal matta!
Slitet ger säkerligen lön för mödan. Längtar att se!
Kram Cilla

gamla skolan sa...

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig , har ju fortfarande inte full koll på det här med fotografering , som du vet ! Du får visa din dotters rum sen när det är klart ! Kramar Susanne / den gamla skolan

rosenskära sa...

Jag är självlärd på den lilla teknik jag kan så här har du ingen hjälp att vänta!

Barnrum är jättekul, man kan sväva ut. Tycker det är härligt med lite färg här och där!

Lena

Sofia och Marie sa...

JAg skulle testa att lägga över bilderna i en ny mapp, kanske kan man lura tekniken då... Försöker aldrig ens försöka förstå varför saker inte fungerar (i datorn) utan försöker bara hitta ett annat sätt att göra på! Oftas funkar det!
Fina bilder du hittat som substitut! Förstår att det är kul att renovera när man har något så gulligt i tanken..
mvh/Marie - Systrarna -

Stjärnor & Champagne sa...

Hm kan inte hjälpa dig med bildproblemet, är hopplös när det gäller sådant. Hoppas att det löser sig. Hemma på min gata i stan bor en...Stina på Saltkråkan, hennes fras. Vad spännande med renoveringen. Aha därav dina kr4ämpor i kroppen hihi.
Kramkram Anne

Husprojekt Drömhus sa...

Hej, många tror jag har råkat ut för samma problem, när jag hamnat i det problemet att bilden är borta så är den egentligen inte borta utan den har flyttat sig lite längre ner eller högre upp i bildgalleriet eller i mina bilder eller var dom nu ligger sparade.

Om du trots allt letande inte hittar så går du in i dina bilder/ galleri & sparar om bilden, döper om den till bild2 t.ex. så kommer du hitta den nya & den gamla bilden när du försöker få in bilden.

Som tur är händer det inte alltid, annars hade det tagit för lång tid med alla inlägg! :) Lycka till, hoppas det löser sig!

Designe sa...

Superfina rum! Så trist när det blir problem med kamera och dator..jag är kass på sånt!:) Hoppas det löser sig! Trevlig helg! Kram

Karin A sa...

Hej Mariette,

tyvärr har jag ingen lösning på dina kameraproblem. Sådant är frustrerande. Jag fotar alltid i både raw och jpeg. Ibland följer bara det ena formatet med från kameran men varför vet jag inte.

Härligt med målat golv istället för mattor. :) Underbara bilder! Färg känns verkligen helt rätt i barnrum. Man blir ju glad bara av att se bilderna.

Tack för din kommentar hos mig! Trevlig helg!

Kram Karin