måndag 11 januari 2010

Liten läcker röd...


Att hålla ordning i barnens rum är inte det lättaste! Jag antar att jag inte är ensam om att tycka det, eller?! Bra, snygg och rolig förvaring är man väl mer eller mindre alltid på jakt efter...sakerna har ju en tendens att bli fler och fler och aldrig hittar de ner i sina lådor och upp på sina hyllor!

Igår blev det ett inköp på Mio Möbler iform av en läcker röd tavellist till Erics rum. Spanade in den när vi var i Stockholm häromsistens och nu när jag funderat lite var det dags att slå till. Skulle vilja måla lite där inne också, men där har jag inte funderat klart...Tankar tar tid ibland!

Bilder från Erics rum och två barnrumsmiljöer från Mio Möbler.

Mina barn vill ha färg på sina rum, så här går det inte att bara dra fram med vitpenseln...Men lite färgglatt får det gärna vara! Samtidigt som jag funderar över Erics rum pågår ett annat jobb i Olivias rum! Återkommer om det!

Trevlig måndag!

8 kommentarer:

UlricaA sa...

Hmmmm...pågår faktiskt samma projekt hemma hos oss. I hannas rum står just nu min pappas gamla säng, min morfars gamla skrivbord och skrivbordsstolen flyttade jag ut på kontoret, vikände vi gör ingenting förrän vi har bott in oss. Kontentan nu är att det är ingen plats åt någonting därinne och så är det trångt! Så jag ska gå lös med färgen tror jag, avskyr att tapetsera, och så blir det nytt möblemang, vi såg en bra lösning på ikea häromdagen, för det är det där med sakerna, backar i snygga vita skåp var det vi såg...rosa och röda backar. Sånt får det nog bli...och ett nytt skrivbord. morfars säng vill hon prompt behålla, jag är mer inne på loftsäng....sen ska vi gå lös på vardagsrummet härute men det blir beige eller vitt...just nu är här 80tals turkost...:O). och en rälig vit plastmatta...men snart kommer valpen hem och då är vi nog glada för vår plastmatta :O)
Ha en härlig vecka!
kramar Ulrica

Signe 1 sa...

Ja rött är en så snygg kontrast mot allt det ljusa,,,riktigt snyggt! Min son ville ha en röd (man united) fondvägg när vi flyttade in i huset, så japp, rött it is...*ler*

Kram Sofia

millandante sa...

Så läckert med en röd detalj!! Jag gillar det jättemycket men tröttnar fort, därför är det så bra att barnen vill ha det i sina rum så man kan gå in där och njuta emellanåt..:)
Himmel så mycket fint du har i butiken... mmm...
Kram

Jessica sa...

Hejsan vilka fina bilder du vissar idag i ditt inlägg ja mina barn vill också ha färg i sina rum och ja det är verkligen svårt att ha rent och fint på barnens rum ha det bra kram jessica

Stjärnor & Champagne sa...

Mmmmm snyggt och fräscht....Ja jag kan förstå våra barn att dom inte vill ha som vi, stackarna hihi.
Härligt med färg i barns rum tycker jag vännen...
Jag kände liksom att du är en hjärtmänniska hihi...

Kramkram Anne

Grön Iris sa...

Visst är det kul med färg i ett barnrum. Rött är en fin kontrast till olika färger, tex. ljusblått.
Ida har syrenlila väggar med en hel del röda detaljer.
Lila och rött är stört skönt ihop, tycker jag!

Lycka till med barnrummen, och skön måndag till dig!

Kram Linda

Jenny sa...

Hej Mariette!
Vilken härlig röd färg på tavellisten, den kommer bli jättefin i din sons rum:)

Ha en trevlig vecka!

Kram Jenny

Designe sa...

Så läckra färger! Gillade dina vintersöndagsbilder jättemycket!..särskilt översta bilden med den fina soffan! Ha en bra vecka! Kram :)