måndag 2 november 2009

Maries Brocante...

Igår var jag på spännande och väldigt inspirerande utflykt...

Ja, just det på Maries Brocante marknad! Ni som inte känner till henne gå in på hennes blogg och njut, Min lilla veranda, (klicka på länken).
Förväntningar hade man ju efter att ha sett flera reportage från detta hem, men det överträffade dem alla! Det var det vackraste hem jag sett, så otroligt smakfullt, personligt, vackert...finns knappt ord för hur fint jag tyckte det var! Marie är så otroligt talangfull med äkta fingertoppskänsla!

Det var många intryck att smälta när man åkte hem... Mycket man vill ändra och prova på vad gäller målning! (Marie är stylist och dekorationsmålare)
I garaget såldes saker från Frankrike;-Brocante marknad, och i huset hade det dukats upp till en makalöst god och fin kak/bröd buffè. Vilken dag det var!

En dag att minnas helt klart...
Och vad köpte jag då....Jo det ni ser på bilderna fick följa med hem; en Madonna bakom ram från Frankrike och en Odd Molly tröja, men framförallt de bästa av minnen och intryck!
Tack Marie för att du öppnade upp ditt hem!

Trevlig kväll!

18 kommentarer:

Viola sa...

Gissa om jag varit där om jag bara haft tid..) när det gäller mura över kakel...jodå det går...är ju inte ett blankt kakel utan mera som stenar, gissa om jag nästan fick migrän när jag kom in där...tur man kan se vad man kan göra istället...:) ha en skön kväll, kram

n o r d i n g å r d e n sa...

Ja, jag kan tänka mej att Maries hem var liks snyggt i verklige livet, hon har verkligen en supersmak den tjejen!

Vilken fin madonnatavla du köpte, passar så bra i ditt vackra hem!!! Mari.

bikim sa...

soo pretty! enjoy them.
take care,
Rosa

Magdalena sa...

jaha, så du hade också tur att besöka det magiska stället...ja säger så för att sista bloggar jag har besökt den senaste timmen pratar om helgen hos Marie.
Så trevligt att ni hade det bra...
underbara ting som du fick med dig!
stor kram
Magdalena/Color Sepia

Home No.1 sa...

hej!

Vilka vackra saker du köpte dig=)

Kram Annica.

Fröken Fräken sa...

Men har ALLA varit på Brocante utom jag?! Hittar underbara skildringar av detta på så många bloggar idag. En annan låg mest i soffan och såg på filmen igår.. väldigt ostajlat! Idag har jag dock gjort några charmiga fynd på Röda korset, men man kan inte påstå att det är en lika charmant miljö där.. ;-)

Tack för färgkoden, den ska snarast kollas upp!!

Karin sa...

Åhh men det låter ju jättemysigt! :) Du fick verkligen fina saker med dig hem och som du skriver härliga minnen och fin inspiration. Härlig duktning i inlägget nedan, kul att dina amaryllisar redan blommar. Ha en fin vecka! Kram Karin

Vit som snö sa...

Vilken underbar tavla du fick med dej hem! Jag kan tro att det var en dag att minnas, har lusläst o njutit av reportagen från hennes hem. Lyckliga dej som var där!
Kram Cilla

lottens vita och gröna sa...

ohhhh mariette, var du med där, vad härligt allt lät och så ljuvliga ting du fick med dig hem, kan tänka mig att nu spiras en hel del härliga idér!

varmkram lotten

Dona blogg sa...

Men oj... Nu blir jag allt lite "avis" Vilken härlig helg. Förstår att det måste varit alldeles underbart.

Ha en skön kväll
/Pernilla

Jenny sa...

Hej Mariette!
Låter ju som du hade det jättetrevligt hos Marie!
Finfina saker du fick med dig hem:)

Ha en toppenvecka!

kram Jenny

Hanna sa...

Så fina saker du visar.
Ha en bra tisdag.
Kram
Hanna

Lilla huset på prärien sa...

Underbar tavla! Kan tänka mig att det fanns MYCKET fint där och jag är så ledsen att jag missade det - men det kommer säkert fler gånger. Vi får se!

Kram Jenny

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har läst i bloggar om Maries Brocante, har förstått att det är något alldeles extra. Låter som det perfekta resmålet, ska titta in på hennes blogg. Din lilla tavla är så fin, och Odd Molly är aldrig fel.
Ha en bra dag
Goa kramen
AnnaMaria

H A N N A S - F O R M sa...

ÅÅÅÅ, vännen, tack för din hälsning...så ljuvliga bilder du visar...vad syyyynd att jag inte kunde komma ner till Marie, förstår att det var någonting alldeles speciellt....

STOR KRAM till dig!
Hanna

Marie sa...

Den där lilla madonnatavlan är så söt, stod också och tittade på den när jag var där.

Har fortfarande inte "blivit normal" igen efter helgens besök, är både inspirerad och handlingsförlamad på samma gång, vet inte riktigt vad jag ska börja med!!!!!

Kram Kram
Marie

Majas skafferi sa...

HEJ! Oj, vilken liten fin tavla! Det är nåt visst med religösa motiv! Måste varit intressant att se detta hem i verkliga livet,:)Bilder kan visa mycket, men man får liksom ingen helhet förrän i verkligheten.. Ha det bra!

Heidi-anitha sa...

Ja - det hadde vært en drøm å vært der...Jeg får bare drømme meg videre bort i hennes vakre blogg...:0)

Så fine ting du kjøpte med deg hjem... Midt i blink for meg:0)

Klemmer Heidi-anitha