söndag 6 september 2009

Vi ses nästa sommar...

Höststädning i trädgården blev det idag. Rensade ogräs i de gamla grusgångarna runt vårt hus. De knarrar så mysigt när man går...

Ja en himla massa rensande blev det helt enkelt! Men oj sån skillnad det gör när man sen ser det färdiga resultatet. Bar in lite trädgårdsmöbler också, det kändes desto sorgligare..."Hej då, vi ses nästa sommar", snyft...


Belönade mig själv med ett fång aster från grönsakslandet och rabatten.

Aster är en blomma som jag verkligen tycker symboliserar just nu och som jag gillar för den är lite ruffsig och personlig. Överhuvudtaget förderar jag blommor som bara finns för säsongen. De där man kan köpa året runt blir lite vardagsmat.( Säger jag som kanske blir lite bortskämd med blommor genom jobbet!)
Hoppas ni får en fin ny vecka!
Kram! ♥

8 kommentarer:

Vit som snö sa...

Jaa visst är det vemodigt! Jag har också rensat bort sommarblommor o skurat krukor idag o snyggat till i rabatterna. Lyckans dej som får omge dej av färska blommor året om, det är en lyx!
Men var årstid har sin charm!
Sköt om dej! Kram Cilla

irma´s uthus sa...

Jag går o gruvar mej för att plocka in & rensa men inatt har det varit rejält kallt. Så om alla mina fina pelargoner ska överleva så är det nog bara att sätta igång. Vemod! Men hösten är härlig oxå:) Ha en fin dag!

rosenskära sa...

Var tid har sin charm, nu får vi öppna ögonen för naturens egna konstverk, snart blir det ju fyrverkeri i skogen!
Igår hittade jag en nöt på min trollhassel - coolt!

Snart ska jag gräva ur säsongsrabatten och då gapar verkligen trädgården tom, undrar vad jag ska hitta på där sedan?

Kram
Lena

Marie sa...

Jaha du! nu har ljungen kommit fram och det börjar bli lite höstluft ute. Riktigt skönt tycker jag. Skall försöka ta en tur upp till dig och hälsa på.
Kram Marie

Viveka i Bläckhornet sa...

Oj vad du skrämde mig. Trodde du stängt din blogg för säsongen du rackare där :)

Visst är det vemodigt att städa bort sommaren. Jag drar på det än...

Kram Viveka

Sjabbig men chic sa...

Ja, fy vad tråkigt att ta in utemöblerna. De får allt stå ute ett bra tag till. Underbara bilder och jag tycker också om Aster (Astrar?)

Kram Lisa

Signe 1 sa...

Ja nu är det verkligen höst ute, lite vemodigt men samtidigt rätt skönt tycker jag:-). Dock kan jag inte släppa sommaren helt då vi just nu kollar på nån resa till solen och värmen *ler*. Må gott, kraam Sofia

STENLYCKA sa...

Visst är det tråkigt när man börjar städa bort sommaren i trädgården. Men i går hade vi en underbar dag här, man kunde sitta ute och sola och njuta. Jag gillar också aster i olika färger och stora buketter, så vackert.
Ha det gott!
Kram