lördag 19 september 2009

Ljus...Att vakna till ljuset på morgnarna är det bästa jag vet, - jag vill inte ha mörka rullgardiner, jag vill ha ljus... Kan inte få nog av ljus för övrigt, så det är tur att vi har stora fönster och högt i tak i vårt hus.
Plockade in vita aster och satte i en vit kanna i dag morse, - här på pysselbordet i sovrummet (ofta belamrat med tidningar..*ler*).
Nu ska jag hem och njuta av vädret, slutarbetat för idag!
Trevlig lördag!
Kram!/

15 kommentarer:

Bitte sa...

Jag känner samma behov av ljus, till skillnad från resten av familjen... :-). De vill dra ner persiennerna på kvällen, men det vill inte jag. Det gör inget om solen skiner en rakt i ögonen på morgonen, det känns bara som en bra start på dagen :-).

Vackra bilder som vanligt! :-)

Kramar
Beatrice

Susanne sa...

Ja än så länge är det ju ljust så man kan njuta..Idag lyser solen in ,,men oj så smutsiga rutor..Nu ska jag tvätta dom så jag kan njuta extra mycket..Kram till dagen

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

Ljuvliga bilder...Vilket ljus...
Jag tycker också om att vakna till ljuset, och har inga rullgardiner.. Men ibland när jag jobbat natt och behöver sova tassar jag in i dotterns rum och snusar....
Ha en härlig helg..
Kraam kram Linda

Lilla huset på prärien sa...

Jag älskar ljuset precis som du! Nu när mörka tiden börjar att krypa närmre ser jag till att ha massor av stearinljus hemma att tända vid tillfälle. Och så försöker jag komma ut en stund mitt på dagen när solen lyser. Annars växer det mossa på mig... :)

Kram J

Fröken Fräken sa...

Nu när hösten nalkas, och man får en försmak från de mörkare årstiderna så vill jag gärna vakna i morgonljus också. Men på sommaren är det ett måste med mörkläggningsgardin i sovrummet. För när solen går ned vid midnatt och upp vid 02, och man har morgonsol i sovrummet, får man väääldigt lite sömn annars!! ;-) Men just idag har jag hängt upp en vit gardin i sovrumsfönstret, sydd att ett gammalt handbroderat lakan.

♥ Fyra årstider sa...

Håller med. Det är verkligen härligt med ljus och de här dagarna vi får nu känns som bonus.
Kram Lotta

houseofchandeliers shabby chick sa...

Hej.
Jag håller fullkomligt med dig, ljuset är så unnnnnnnnnnnnnnnderbart, och Gud så snyggt du har det, helt fantastiskt.
Ha en bra dag.
Kram Zara

Galleri Hönshuset sa...

Hallo....

Underbara ljusa bilder.

Ljuset är viktig för kroppen och knoppen..... Jag har verandan som min ljusterapi rum, och så är vardagsrummet det mörkaste rummet, där man glor på tv...Jag behöver båda delarna =)

ha en härlig söndag. Kram Pirre

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja igår var det soligt och fint, idag är det lite dimmigt här. Gillar dina vita bilder, här har kommit in lite höstfärg. Men det är inte så länge, kommer snart och bli vitt här också igen. Så vackert till det silvergrå höstljuset.
Ha en bra söndag
Kramar
AnnaMaria

Livet på Vestergård sa...

Så vackra bilder du visar !

alegni sa...

jo, det gäller att passa på medan vi har något ljus kvar. snart är det mörkt som i graven när vi går upp om morgnarna :(
kram
ingela

millandante sa...

Ljuset ger verkligen kraft!!
Vilken härlig pyssellåda jag skymtar där...

(Jo, elefanttrycket har jag skrivit ut från datorn (Svenskt Tenn)..!:)
Kram

Änglarnas hus sa...

Vilka härliga, stora fönster ni har..förstår att du inte vill täcka för dem!!

Ha en skön helg!!

Kram Sanne

Anna-Malin sa...

Hej!

Tack för din hälsning hos mig!

Vilken vacker & inspirerande blogg du har, verkligen!

Kram
A-M

Made in Persbo...Carina sa...

Åh vilka ljuvliga bilder! Ser ut att vara en låda med diverse pysselmaterial där. Sådan ordning önskar jag att jag hade också. Mina pysselgrejer växer mig över huvudet...fast egentligen är det platsen som är för liten ;)

Ha det gott!
Kram, Carina