torsdag 2 november 2017

Vi kör till Knäred för att!


Så blev det redan torsdag.

Jag gör massvis av gravsmyckning och har nu fått de där hemska slitna händerna som hör denna säsong till, och handledsskydd för att jag drar bort så mycket barr (kvistarna som ska in i dekorationerna behöver rensas nertill för att fästa bättre och det blir många såna från morgon till kväll)

Men vet ni hur jäkla glad jag blir när ni säger att ni kör till Knäred bara för att köpa gravsmyckning!

TACK!!!

Tusen tack så glad jag blir.

Det lönar sig att kämpa på och ge sitt bästa och lägga känsla och energi i det man gör!Igår fick vi hem dessa handslipade ljusstakarna från Tine K Home.
Färg Rose.

Nyansen ändrar sig aningens beroende på bakgrund och ljus och de ger en sån där elegant touch med sitt fina räfflade handslipade glas.

Väldigt eleganta och helt ny modell från Tine K.


Finns nu i nätbutiken.

Nedan...
Ett litet smakprov på gravsmyckning.Nu har jag inte tid att sitta här.
Måste jobba på.

Kram och Hej

3 kommentarer:

Meta sa...

Du gör verkligen fina gravsmyckningar och annat med för den delen Så jag kan förstå att folk åker till dig och handlar. Vet man att man får det man vill då åker man gärna en längre väg för det.
Ha nu ett gott slut på veckan
Kram Meta

Anonym sa...

Gillar din butik för att du säljer lite udda saker, som inte finns överallt. Och du är pysslig och fixar jättefina grejer, och dessutom en duktig fotograf. Jag följer både blogg och insta :-) Och dessa ljusstakarna är hur fina som helst! Vill ha!!!

Tulipa sa...

Men tack vad gulliga ni är!
Så fina hälsningar, blir så glad ska ni veta.

Trevlig helg!

Kram Mariette