onsdag 11 mars 2015

Trädgårdsdrömmarna vaknar...

 
God morgon stora sol!
 
Nu när allt börjar om igen är det en del trädgårdsdrömmar för min del...
Ja inte så att jag vill gräva nya land och sånt som jag liksom hade en förkärlek för innan, nej nu handlar det mer om att försöka hålla ordning på det man har.
Underhålla, städa, rensa, förnya med "små" medel som med blommor och planteringar, inredningsdetaljer som kanske nya fina dynor (Tine K dynorna jag har i butiken måste flytta hem till mig), lite nya "vanliga" kuddar till utemöblerna, vackra krukor är guld och ja det finns så mycket man vill pynta sitt uterum med.
 
Såg ni förresten Bygglov igår?
Oh my så snyggt det blev!!!
Det gamla plåtgaraget revs och blev en fantastisk uteplats med hjälp av stålkonstruktionen som lämnades kvar...
Man tappade lite hakan så snyggt det blev!
Personligt och vackert till tusen.


Mårbacka till höger ska planteras om i stor Sturehofskruka...
Hortensia lyser upp i vitt.
 

 
Idag skulle jag tro att vi får påfyllning av sjalar. Vi har även fler fjäderknippen och fjäderägg och fjäderkransar på ingång.
 
 
Vattenkannan ovan är en riktigt fin i järn från House Doctor.
 
Ny i nätbutiken idag.
 
God onsdag!

4 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Hej!

Visst är det underbart med solen, den gör att allt känns lite lättre faktiskt <3 Eller hur?
Har precis kommit in efter en tur med löparskorna, hö hö;-) Nu springer jag inte så långt som du, men skönt att få lite tempo i stegen ändå:)

Jaaaa, vi såg det... Jösses alltså!!! Vilken dröm, det blev sååå snyggt! vi följer alla slags bygg- och inredningsprogram min man o jag. Vi nördar ner oss totalt, ha ha .. Han låg o surfade heltäckningsmattor innan vi skulle sova igår. :) Tror vi ska ha det i sovrummen sen :) Hotellkänsla liksom:)
Nähä, magen skriker här nu;)
Ha en skööööön dag nu!
Varma kramar Anna

Syster vit sa...

Härliga pelargontid som snart är här och jag undrar lite om jord när man ska plantera om dom. Är det bara pelargonjorden som duger till omplantering ?
Ha en fin dag.
Liselott

Jenny sa...

Nej jag missade bygglov, men sambon pratade om det. Älskar hortensior, har en som var så fin som ny, den var rosa med dragning åt gult, låter kanske konstigt men jag tyckte den var himla fin. Nu har den bleknat och ser mer gröngul ut, inte så vacker.

Jenny

Tulipa sa...

Hej Liselott!

När jag planterar om mina pelargonier använder jag faktiskt vanlig planteringsjord och så lägger jag ner långtidsverkande gödningskulor. Funkar perfekt tycker jag.
Ha det så bra med vårfixet!

Med vänlig hälsning Mariette