torsdag 13 maj 2010

Vitt och rött till sommaren...

Till julen är jag aldrig speciellt förtjust i rött! Men till våren och sommaren tycker jag det är så himla fräscht och fint ihop med vitt! Det är då jag köper röda saker:)!!
 En annan fräsch historia är parfymen, Clean Shower Fresh, lätt och somrig också den och nästan slut... Så då är det dags att leta upp någon ny. Vad har ni för favoritparfym? (Vet inte varför men jag köper aldrig samma parfym två gånger, det går bara inte!) På bilderna syns också min favoritklocka från Vintage By Fe.

 Hoppas ni haft en bra dag!
 

8 kommentarer:

Marie - Systrarna sa...

PArfym... Just nu har jag Pink Sugar, och får ofta frågan vad jag har för parfym för att folk tycker att det luktar så gott! :-)
Mina barn är också så intresserade så, och vill låna lite... De tycker att den luktar marshmallows!
Kram/Marie

Stjärnor & Champagne sa...

Underbara bilder vännen...Jag älskar Clean och har laundry, cotton och denna. Ett tips om du gillar Burberry så är Burberry sport jättegod. Jag luktade på den nya sommardoften av Clean häromdagen och den var god. Orange är flaskan eller innehållet. Det finns så många goda lukter och jag kan inte förstå hur man kan få till alla dessa lukter som tillverkas. Ha det gott vännen/ Kramkram Anne

Millas hem sa...

Jag är precis på väg att köpa en ny parfym till mig själv. Vilken kan man jämföra den med?!
Den låter ju onekligen fräsch!


Kram Camilla

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Tycker också det är fint och fräscht med rött till sommaren.
Tycker det är svårt med dofter, de ska ju bara anas, får ont i huvudet annars :( Den du har haft nu har jag inte känt men är nyfiken på den.
Hoppas helgen är fin!
kram
nina

chatarina sa...

Hej! Jag gillar också Clean..jag har simply soap just nu..men som tur är så finns det ganska mycket kvar:)jag köper heller aldrig samma doft två gånger i rad..nej..jag vill gärna prova på något nytt....
Kram

Dona blogg sa...

Rött gör mig glad - året om!

Ha en härlig helg!
Kram Pernilla

Vitt hus med svarta knutar sa...

Rött är fräscht på sommaren, snyggt när man är lite solbränd. En kompis målade alltid tånaglarna röda, sen gjorde hon små vita prickar på, de såg nästan ut som jordgubbar. Det var kanske inte så snyggt, men vad glad jag blev när jag såg dem, då visste jag att det var sommar.

Jag gillar blommiga dofter och Summer by Kenzo är en favorit.

Ha en fin helg!
Kram,
Regina

Viola sa...

Hallå där jag är väldans "röd" på sommaren, har inhandlat vilstolar i härlig klarröd och svart samt en rottinggrupp i svart, nu ska här bli en tuff VIOLA i sommar, hoppas ni har en skön helg, kram