lördag 5 december 2009

Lite ombonat ute!

Lite enkelt vinterfint utanför dörren fixar man snabbt!

Ett par granar i spannar,- invirade i jutesäckar, med små kristaller hängande i grenarna, en korg med lavaklädda grenar och röd kornell, lyktor och granris...lätt som en plätt! Men lite ombonat ... Jo just det stjärnan fick också flytta ut från värmen och upp på dörren...

Detta är vår altandörr, så här springer vi inte jämt men lite fint kan man ju ha ändå!


Nu är det dags att göra sig redo för avfärd igen! Man hinner ju knappt landa innanför dörren förrän det är dags att ge sig av! Hoppas ni får en mysig lördag!

Tack söta ni för hälsningarna!

Och så måste jag säga att det är väldigt roligt med alla er som hittar till butiken genom bloggen, då får man konkret bekräftelse på att man når ut!

Trevlig lördag!

15 kommentarer:

Maria i Lilla villa vita sa...

Vilken mäktig altandörr!!! Fönstren är rent sagolika och ditt fina pynt skapar en inbjudande känsla. Tack för all mysig inspiration du bjuder på.
Kram Maria

Love Your Homes sa...

Hej Mariette,

tänk vad naturen bjuder på, ombonat o fint blir det hos dig.

Skickade ut maken på att hämta lite "rekvisita", tur är väl att han är så hjälpsam, jag får inget gjort i pysselväg. Det mesta tiden går till idogt jobbande.
Undrar om jag ska ge honom lite bloggtips!

Ha en god advent,
Ia

UlricaA sa...

Visst är det härligt och stämningsfullt att pynta även där man inte är så ofta! Det ger ju ett vackert helhetsintryck! Själv hade jag önskat att jag hade haft nattbild påkameran härhemma,d et blir så vackert med alla ljusen ute!
Ha en go lördagkväll!
Kramar Ulrica

Fröken Fräken sa...

Vilken vacker altandörr, och med de fönstrena... suuuck, den som hade så!! Däremot måste jag säga att från min vita värld uppe i norr såg det ju nästintill somrigt ut, gröna blad och växter!!

Ett Vitare Hem sa...

Åh så stämningsfullt vackert!
Kul att hitta hit och se din fina blogg!
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

Mia sa...

Så vakkert du har gjort det ved inngangen din. Og så vakker som inngengen din er! Nydelig hus og nydelig pynt. Du er flink.

Hanna sa...

Så vackert.
Kram
Hanna

Marie sa...

Hej du rara!

Varje gång du visar bilder från erat hus blir jag alltid lika betagen, jösses så vackert hus ni bor i Mariette! Så fint du har pyntat utanför huset, så sött med kristallerna i granarna. Har också fixat och donat lite utomhus idag och så har jag ÄNTLIGEN målat färdigt matsalsmöblerna, lycka!!!

Ha en fin söndag!
Kramar Marie

Viveka i Bläckhornet sa...

Ja tänk vad det gör mycket med dekoration utanför huset.
Här har ju snön kommit för fullt så det mesta är dolt under den.

Kram Viveka

Karin sa...

Hej Mariette,

så himla vackert ni har det! Entrén är bara så fin med sitt julpynt och huset har så vacker exteriör. Hoppas du har en mysig helg och andra advent!

Ha det gott! Kram från Karin

Det vita dårhuset sa...

Heej :-)
Underbart vackert du har!!!!
Önskar dig en underbart trevlig andra advent!

Kramar Erika

Mejrams! sa...

Gud så snygg ingång, nu måste jag ta mig tid och botanisera runt på din blogg ordentligt. Du verkar ju bo i ett kanonfint hus. Så stämningsfullt du har dekorerat men du har ju som sagt en riktigt underbar bas att utgå ifrån. Kram Merja

LOPPISLIV sa...

Hej Mariette,
En sån vacker dörr den gröna färgen gillar jag skarpt och fönstrena runt är ju helt ljuvliga, älskar ditt hus det är som en dröm så vackert. Mysigt med lite granar och jutesäckar, nu blir jag pyntsugen jag också, för visst gör det mycket att entrén är välkomnande också. Stjärnan på dörren blev jättefin. Din butik tänker jag besöka jag med en vacker dag :-) Ha en fin advenssöndag. Stor kram Paula

Galleri Hönshuset sa...

Ljuuuuvliga bilder =)

Önskar dig en härlig fortsättning på kvällen. Kram Pirre

Fruädel sa...

Åh så underbart vackert du skapar duktiga, begåvade du! Blir inspirerad så det bara spritter i kroppen!!! Kram på dig/ Tess