onsdag 19 maj 2010

Ett litet hjärteträd!

Godkväll!
Vilken försommarkväll det är,- alldeles vindstilla, fylld av fågelkvitter och klaraste grönska... Varje år förundras man...hur vackert det kan vara...  Jag har varit ute och sprungit (efter två dagars abstinens från rörelse, ni som motionerer vet nog vad jag menar!!) och det är bara UNDERBART det som är just nu! Det tål att upprepas många gånger eftersom tiden går så fort...

För att ta in en liten liten bit av naturen så blev det ett  pytteträd innanför dörren i butiken. Hängde dit hjärtan från Nordal (snart är det ju Mors Dag!), spetsband  och små rör med gullvivor... Enkelt och fint...The way I like it!


Är det någon som kan förklara varför det inte blir samma textstorlek när man skriver lite längre ner i inlägget, trots samma procedur med inställningar som ovan... Har försökt några gånger nu, men det blir envist mindre... Så vill man ju inte ha det...
( Psst...Jag har köpt något kanariegult...ska se om jag hittar en plats för det här hemma, det är såå fint...*ler*)
Happy Days!


(Jamen det  verkar ju funka med texten i alla fall...denna teknik..)

4 kommentarer:

Home No.1 sa...

Hej så fint! Får se om man får något på Mors-dag, man vet aldrig hihi...
Kram Annica.

Tusenfröjd sa...

Tänk att det snart är Mors dag... Det är inte klokt var tiden rinner iväg så det gäller att njuta av varje sekund, av varje härlig vårdag.
De där fågelbaden är ju såååå söta. Får man fråga var jag hittar sådana?
Ha det bäst!
Liv

Modern Country sa...

Ja er det ikke herlig, jeg tenker også hvor heldige vi er som kan få nyte denne tiden. Alt er så vakkert! Brått kom også sommertemperaturene, og enda så sent på kvelden har jeg dørene åpne til verandaen. Der ligger kattene i hver sin stol og nyter. Det er skjønt!!

Jeg ville bare fortelle deg M, hvor glad jeg alltid blir av å besøke din blogg. Jeg vet jeg ikke er verdens beste bloggekompis, legger sjeldent igjen noen ord. Men jeg elsker virkelig å besøke deg, titter med forundring på alt du lager. Din energi og glede som smitter. Vakre blomsteroppsatser, små utstillinger som fanger min interesse og Inspirerer. Takk!!

Ha den beste tid og nyt forsommer helgen som kommer!!

Mange klemmer til deg, min gode bloggevenn,

Aina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var fint och hänga hjärtan och gullvivor i trädet. Jättefint arrangemang, ger fin försommarstämning i butiken. Här har också fuskats med rundorna, ska dra på mig skorna snart nu på fm.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria