måndag 14 augusti 2017

Augusti skyltning.


Nu är det den tiden när jag vill ändra om i varje vrå i butiken.
Jag vill ha sommar och värme efter jobbet men i butiken vill jag känna sensommarens förändring och höstens antydan och nystart nu.💚

Men man måste ju som bekant börja någonstans när det ska ändras om och jag började i stora skyltfönstret idag.

En härlig röd vintage sammetsfåtölj får sätta tonen och till den glasljusstakar, gjutjärn, mörka trämaterial och porslins ekollon, äpplen, fina knotiga stegar (från Affari i en perfekt höjd i bla badrum osv att hänga handdukar på...). 

Som alltid går det inte att fota när man vänder skyltningen utåt 😊, men en liten hint om hur det ser ut blir det ju i alla fall med foton från sidan.

 Dessa stormglasen med botaniska tryck i glaset är så vackra...Tack för att ni kikar in!

7 kommentarer:

Lena sa...

Vilka fina bilder du alltid skämmer bort oss med. Så vackert!

Anonym sa...

Så vackert. Du är så duktig på att få till det där lilla extra. Ha en fin kväll. Kram Helene

Tulipa sa...

Tack finaste ni!

Kram Mariette

Meta sa...

Nu var det länge sedan jag skrev nåt hos dig har kikat in men inte kännt att tiden varit med mig så det får bli lite bättre nu när kvällarna är mörkare och jag sitter inne mer.Precis som du säger så vill jag åxå ändra och fixa om både ute och inne Önskade att jag kunde trolla fram lite mer sommar xcå för jag ror den har tagit semester. Stormlycktor gillar jag samlar många olika på loppisar. Här på kolonin är det så mörkt på kvällarna inget gatlyse här inte Så det går åt många ljus både inne oh ute då är stormglasen bra att ha.
Ha det gott i fortsättningen
Kram Meta

Frida G Svensson sa...

men gud så inspirerande! vill typ ha allt!

Tulipa sa...

Hej Meta.
Ja den där sommaren har nog haft semester mest hela sommaren, i alla fall där vi bor...Men idag är det varmt och härligt! Men det är ju en annan slags värme och luft...Vi får verkligen hoppas på många fina dagar i augusti och september som kompensation.
Och kvällstid nu är det kolmörkt...vi bor ju inte direkt i stan med ljus som kommer in utifrån, så det blir till att tända ljus och mysa.
Fint på sitt sensommar vis också.

Ha det gott.
Kram Mariette

Tulipa sa...

Vad roligt att höra))
Tack Frida!

Kram M