torsdag 2 maj 2013

Vinn ett blomsterbud till Mors Dag!


 
Hej mina fina bloggläsare!
 
Nu är det dags för tävling!
 
I samarbete med Euroflorist kan Du vinna ett blomsterbud till Mors Dag!
 
Och vilken mamma blir inte glad för vackra blommor....
 
Tävla genom att kommentera detta inlägg med motivering varför Du vill vinna Mors Dag blommor.
 
Tillsammans med motiveringen skriver du dina kontaktuppgifter.
 
Blombudets värde är 400 kr och blir en vacker bukett att glädja en älskad mamma med!
 
Tävlingen pågår tom den 12 maj 2013.
 
Bästa motiveringen till varför din mamma ska ha en vacker bukett med blomsterbud på Mors Dag utses av mig och Euroflorist.
 
Vinnaren kontaktas efter tävlingens slut för uppgifter om vart blomsterbudet ska skickas.
 
Vinnaren publiceras på bloggen den 13 maj.
 


 
Nu är en fantastisk blomstertid och en underbar tid för alla slags uppvaktningar och firanden.
 
Passa på att tävla om denna glädjande gåva till Mors Dag!
 
 
Stort lycka till!
 
Tävlingen är i samarbete med Euroflorist


40 kommentarer:

Anonym sa...

Skickade nyss en kommentar och anmälan till tävlingen men den blev inte registrerad. Gör ett nytt försök efter denna kommentar för att se om det strular igen.

Vita huset 28 sa...

Hej fin tävling! Jag är med.

Med dottern 3 år sittande i knät när jag läser detta så frågar jag henne om mamma ska försöka att vinna fina blommor.

-Jaaa säger hon då.
-Varför tycker du det frågar jag.
-för att jag älkar dig, för att jag vill de!

Hon är såå söt när hon säger älkar dig! Man smälter o hon vet att jag älskar blommor speciellt vita o rosa.

Hoppas på tur
kram Camilla

vitahuset28@hotmail.se

Anonym sa...

Jag vill skicka ett blomsterbud till min mamma på Mors dag. Hon ställer alltid upp när jag eller min syster behöver hjälp, råd eller stöd. Hon sätter ofta oss "barn" först trots att vi numera är vuxna och har egna barn.
Hon är helt enkelt Världens bästa mamma och det är värt att fira lite extra.

Ha en fin dag

Åsa

Anonym sa...

Hejsan.Min mamma är inte bara min mamma utan även min bästa vän,vi pratar varje dag och hon finns alltid där när jag behöver henne,hon är bäst.Jag skulle inte klara mig utan henne.Det hade varit kul om hon fick en fin bukett på morsdag för hon älskar blommor.Många kramar Anna Magnusson

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag skulle vilja skicka ett blomsterbud till min mamma för hon älskar blommor. Hon skapade en otrolig trädgård med mängder av blommor runt huset där vi bodde när jag växte upp. Nu är hon gammal och bor i en lägenhet med en liten balkong där hon har lite blommor och sår lite kryddor.

Kram,
Regina

LJ sa...

Jag vill glädja min underbara mamma med en vacker bukett. Hon och pappa betyder otroligt mycket för mig. De är ett stort stöd för mig och min familj då jag nyligen fått det tuffa beskedet bröstcancer. De ställer upp till 100% och en bukett på morsdag är det minsta jag kan ge!

Anonym sa...

Vilken gullig tävling - klart jag vill prova lyckan!

När jag var yngre, kanske mest som tonåring, kunde jag ibland tänka om min mamma att ”sån ska jag aldrig bli när jag får barn”. Men, ”mamma är lik sin mamma”! Så även för oss och det är jag så himla glad och tacksam över idag. Hon är bara bäst! Så, en extra fin blomma med bud på Mors Dag vet jag skulle glädja och värma lilla mammahjärtat - både hennes och mitt!

kramar
Ann-Britt

Anonym sa...

Jag önskar att MIN MAMMA kunde få ett stort fång blommor, för det är hon värd.
Förra året, efter 47 års äktenskap ville min pappa skiljas.
Min mamma har packat ner ett helt hus med minnen, sett huset bli sålt, fått ordna med lägenhet i en ny stad och starta ett nytt liv. Jag tycker hon verkligen är värd att firas! Hon är stark!
Varm kram
Annica
annicagstorm@gmail.com

Natalie Andersson sa...

Hej Mariette,

Jag skulle vilja visa min kära mamma hur mycket jag älskar och uppskattar henne. Hon ställer upp på mig och min familj i vått och torrt. Idag är hon ett otroligt stöd för mig när jag nu fått min andra son som föddes redan i v33. Sex dagar efter födseln höll jag på att mista livet i en kraftig blödning och min mamma var med mig då. Hon var otroligt stark när hon fick se sin dotter försvinna iväg i ambulansen med blåljus gick in igen och tog hand om Gustav 3,5 år tills jag och min man kunde vara där för honom igen. Min mamma är ett otroligt stöd för mig nu när jag bearbetar allt detta. Jag önskar jag kunde överraska henne med en fin bukett.

Olivia. sa...

Hej vilken fin tävling!
Jag önskade att alla mammor kunde få en bukett med blommor och extra kärlek för allt det dem gör för oss! (: Men när inte det går så tänker jag givetvis på min egen mor!

Jag har flyttat ifrån min mamma för studier till norr eftersom det skiljer cirka 120 mil i mellan oss så skulle jag önska mig att få skicka henne en fin bukett, det är hon värd!
Efter snart tre månader ifrån varandra så kul en sådan överaskning kännas extra kul!

Önskar dig en trevlig kväll och tack för en härlig blogg! Kommer och hälsar på i sommar (:

olivia.carlsson@outlook.comn

Anonym sa...

Halloj, såå söt tävling!
Klart man vill vara med, för
"Min Mamma, Är Min Mamma" <3
Vilket underbart uterum o vilken vy..
Kram Marie
(mopsy@hotmail.se

Anonym sa...

Min mamma och jag bor 23 mil ifrån varandra, en jättefin blomma skulle verkligen göra min mamma glad och jag tycker verkligen att hon förtjänar det för hon är ju världens bästa mamma!

Jessica Hellström
jessica_hellstrom@hotmail.com

Anonym sa...

Min mamma har en svår tid just nu. Som ensambarn är det svårt att räcka till. Jag vet att en fin blomsterbukett skulle muntra upp och ge hopp. För en stund hade hon pratat om något annat och hennes ögon hade tindrat!

☼ Soliga kramar ☼

heidiisabell@hotmail.com

Anonym sa...

Jag vill ge det till min mamma som ställer upp i vått och torrt.Den tid hon hjälper oss med är obetalbar. Hoppas att min mamma får buketten.
ac_schneider@hotmail.com

Emma sa...

Först och främst vill jag bara säga hur otroligt fin blogg du har, och även butiken är superfin (är själv född i Knäred).

Men självklart vill även jag vara med och tävla om en fin morsdag-bukett för att kunna överraska min älskade mamma lite extra.

Min mamma är en riktig kämpe, och går igenom mycket just nu när hennes egen mamma, dvs min mormor, precis gått bort härom helgen. Bara tanken på att jag någon gång kommer sitta i samma sits gör mig iskall, hur skulle jag klara mig utan min älskade mamma, alla underbara samtal, alla varma kramar och all kärlek man får från sin mamma, det betyder allt även om man nu själv har en egen familj. Därför vill jag, utöver allt annat jag försöker göra för att visa min kärlek och tacksamhet till henne, även kunna ge henne en fantastiskt fin morsdags-bukett!

Jag hoppas på tur!

Kram
Emma Engström
emmae84@hotmail.se

Anonym sa...

Helena i Uppsala
Mamma, 84, börjar sjunka in i glömskans dimmor. Men ögonblickets glädje, som en färgglad bukett leverad till dörren, kan hon fortfarande njuta av!

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Hej fina Mariette.
Vilken härlig tävling.
Min mamma förtjänar verkligen detta, hon har tagit hand om oss i alla år och varit den mest älskvärda man kan tänka sig.. Hon gick i pension för ca 1 år sen och min pappa precis nu. De har planerat att bara njuta av pensionen tillsammans, åka skidor, spela golf... Massivs med mys :) Men tyvärr så har de båda drabbats av sjukdomar efter pensionen, först min mor och nu min far... Så himla tråkigt.
Dom är ju pigga i alla fall och vid gott mod men visst är det orättvist!
Så min motivering för att just min mamma ska få en bukett är för att hon är en förebild för oss alla och kämpar med näbbar o klor för allt och alla :) En krutgumma helt enkelt!
Stor kram till dig!
Jessica

Anonym sa...

Hej, skulle vilja ge min Mamma en hel fång men blommor men hon finns inte här hos mig mera ... hon gick bort för 56 år sedan men hon finns varje dag i mina tankar....
/Hella

Anonym sa...

Hej och tack för din fina blogg som jag läser varje dag :) Jag vill gärna ge en bukett blommor till min söta mamma som ända sedan hon var 50 år (hon är 73 i år) har lidit av svår reumatism. Trots operationer och svårigheter genom åren så klagar hon ALDRIG! Hon vill gärna ställa upp och hjälpa barn och barnbarn ändå.... Vet inte hur jag ska tacka henne för allt genom åren, hon skulle så väl vara värd denna bukett. Kram Helene1965.nilsson@hotmail.com

Anneli sa...

Får man vara så fräck att ge en morsdagsbukett till sig själv?
Har haft en jobbig och tung vinter med sjukdomar och skulle verkligen sätta värde på en vacker bukett.
Vet att mina barn inte kommer med några blommor, eftersom vi inte brukar fira morsdag i familjen.
Men lite blommor är alltid välkommet!

Kram,
Anneli

Anonym sa...

Min älskade mor är verkligen värd en jätte blomsterbukett. Så länge hon orkade och kund ställde hon alltid upp och tog hand om mina och min brors barn. Man visste alltid att det var bara till att lyfta luren så var hon hos oss på momangen.

En dag så var det stopp. Vi hittade henne på golvet på toaletten. Hon hade fått en strok. Hon återhämtade sig från den med tal och gångsvårigheter.

Efter några år va det dags för nästa pers: Lymfom. Då genom gick hon cellgiftbehandlingar och strålningar. Hon återhämtade hon sig från den också.

Det var inte nog med dett. Efter några år var dags för tjocktarmscancer som hon blev op för. ¨

Något år gick igen då var det dags för nästa op, Malignt melanom.

Hur mycket ska en stacka människa gå igenom....

Även om hon har haft det jobbigt och varit ledsen så har hon rest sig upp igen och kämpat vidare...

Nu står hon inför nästa besked....

Nog är hon värd alla blommor i denna värd. <3 Älskade lilla mor <3 som har kämpat med olika sjukdomar i 24 år. /fluoranki@gmail.com

Anonym sa...

Hej,världens bästa mamma heter Ingrid jag älskar henne härifrån till månen och tillbaka det finns inga ord som räcker till det är bara så.......
kram Ulrika

Anonym sa...

Hej Mariette! Jag vill vinna en blombukett till min mamma helt enkelt för att jag är alldeless för dålig på att visa uppskattning både verbalt och med prestenter, därför tror jag att en bukett till henne skulle bli en riktig överraskning! :)

Anonym sa...

Hej Mariette! Jag vill vinna en blombukett till min mamma helt enkelt för att jag är alldeless för dålig på att visa uppskattning både verbalt och med prestenter, därför tror jag att en bukett till henne skulle bli en riktig överraskning! :)
Go kväll från Cecilia i norrbotten

Cecilia@tallvik.com

Anonym sa...

Hej!
Jag vill vara med i tävlingen och vinna en blomsterbukett till min älskade mamma. Hon är inte bara min mamma utan min bästa vänn.Hon finns alltid vid min sida å att veta att ja kan komma till henne när som ger mig en enorm trygghet.Jag älskar henne över allt annat.Och hon är min förebild. Blommor är ett av hennes stora intresse så att få glädja henne med en bukett hade vart fint.
Ha en fin dag mvh Emma
wrempan@hotmail.com

tina sa...

Jag skulle vilja vinna blommor till min mamma.

Hon, som alltid skött om allt hemmavid, fixat och trixat och ställt upp för alla och alltid satt sig själv sist. Tagit hand om sjuka föräldrar och har/haft ett enormt stressigt och tungt jobb inom sjukvård/äldreomsorg och som till sist efter flera år tillslut gick in i väggen, rejält. Efter mer än ett års heltidssjukskrivning lagom till att hon började piggna till, få lite livsgnista och kunde skratta till då och då samt skulle öka i tid på sin arbetsträning diagnostiserades hon med bröstcancer. Är nu opererad men går på strålning och den gör henne enormt trött, och stundtals är hon väldigt ledsen och deprimerad med.
Jag skulle så gärna vilja att hon fick denna bukett - för trots att jag är 36 år och har make - mamma, vem är väl som du - ingen i hela världen <3

/tina

tina sa...

Glömde!

tinaeskobar@hotmail.com

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej vilken mysig tävling!
Gillar dig och din blogg med alla fina blommor och ting.

Min mamma är verkligen värd en vacker Morsdagsbukett!
Hon är 69 år nu och när hon var 49 år blev hon hastigt änka, hon är en så omtänksam och fin mamma och ställer alltid upp för mig och mina nära och kära.
2008 fick jag bröstcancer och hon var med på mina behandlingar och stöttade mig hela tiden. Hon kämpar sig fram i livet med psoriasis, ledvärk m.m, men ändå så tänker hon mest på mig och min familj framför sin egen smärta och sorg i livet.

Jag skulle bli så tacksam och glad om min mamma kunde få denna fina present!

susannesmultron@live.se

Vårkramar Susanne

Anonym sa...

Vilken underbar tävling! Jag bor i NY och fastän jag bor så långt i från min mamma,finns hon alltid där för mig. Natt och dag. Hon kan ringa mig på skype mitt i natten bara för att höra så att allt är bra. Jag är ledsen att jag inte kan vara där och fira henne på Morsdag. Önskar av hela mitt hjärta att hon iaf får ett litet blombud av mig :) Ha det gott! mvh emely.drugge@hotmail.com

Anonym sa...

Ser nu att en del av min text, dessutom den viktigaste delen, inte kom med, så jag gör ett nytt försök här!

När jag var yngre, kanske mest som tonåring, kunde jag ibland tänka om min mamma att ”sån ska jag minsann aldrig bli när jag får barn!”. Men, hur blev det? Jo, till stor del ”mamma är lik sin mamma”! Och idag är jag så himla glad och tacksam för att just hon är min mamma. Med varmt hjärta, stor omtänksamhet, fantastiskt positiv inställning till livet och alla hon möter - och det med glimten i ögat och en stor portion humor - är hon bara bäst! Så, en extra fin blomma med bud på Mors Dag vet jag skulle glädja och värma lilla mammahjärtat - både hennes och mitt!

kramar
Ann-Britt

Anonym sa...

Mamma så fin!
Varje dag ställer hon upp för oss alla,
Med hjärta och glädje tillåter hon ingen att falla.
Som undersköterska tjänar hon inte mycke
Men det gör inget enligt hennes tycke.
Hon värnar om dem som byggt upp vårt land
Med all sin styrka sträcker hon ut sin hand.
Annika
annica@flinkens.com

Anonym sa...

Hej, Mariette! Vilken fin tävling!

Jag skulle vilja hedra min Mor med ett helt gäng vackra blommor. Hon finns ej mer sen 1986 (förhoppningsvis vistas hon i en ljusare dimension). Hon var inte bara min Mor utan också min allra bästa vän som alltid ställde upp. En av hennes favoritblommor var liljekonvaljer och dem får hon varje år på sin grav ett helt fång.

Får man vara egoistisk och önska sig en Mors dags bukett till sig själv? Jag kommer att sitta ensam den dagen som jag gjort sedan maken lämnade mig dan för midsommarafton 2012. Några tuffa år har jag haft med en sjuk make och 2012 var det tyngsta/jobbigaste året då han avled. Därför tycker jag att en bukett skulle göra min tillvaro lite ljusare.

Varm kram
Renate Wretefelt
wretefelt@hotmail.com

Anonym sa...

Vackra blommor är ett underbart sätt att visa kärlek och uppskattning på tycker jag!
Skulle vilja ge en bukett till min fina mamma som stöttat mig under en lång sjukskrivning och har förgyllt många stunder med blomsterhälsningar till mig,
vi bor 60 mil infrån varandra och har inte möjlighet att träffas så ofta, men i tanken är vi nära!!!
Vore fantastiskt att få förmedla lite omtanke till henne via blomsterbud :)

Hälsningar Karro (boan@hotmail.com)

Daniela Cocuzza sa...

Hejsan! Min mamma är verkligen den person som jag beundrar mest i hela världen. Hon har klarat av allt från cancer till den trotsiga tånårs dottern jag själv var och alltid med det varma underbara leendet bara hon har. Jag har inte sett min älskade mamma på 6 månader nu för jag bor inte längre i Sverige men vi pratar och skypear så ofta vi kan och så fort jag behöver någon att prata med finns min mamma där. För mig att kunna visa min mamma allt hon betyder för mig genom att skicka hennes favoritblommor, en färgglad bukett tulpaner, på alla mödrars dag skulle betyda väldigt mycket. Att göra min mamma lycklig är allt jag vill och med denna lilla gest skulle hon lysa upp och veta att var hennes dotter än i världen är så älskar hon sin mamma mer än allt annat.


Hoppas att jag kan få lite hjälp på vägen att få min mamma att le det där underbara leendet! :)

Varma hälsningar,
Daniela

(danielacocuzza@hotmail.com)

oskar sa...

Hej!
Jag skulle jättegärna vilja vinna tävlingen eftersom det skulle göra min mamma så glad. Nu när jag snart är vuxen skulle det vara kul att ge henne något extra fint på hennes dag för att visa min tacksamhet till allt stöd jag har fått. Under min uppväxt har jag (och min bror) inte alltid hållit med min mamma om allt, men ju längre tiden går inser man hur rätt hon har och hur bra det har varit för vår del. Hon tänkte alltid på vad som var bäst för oss vilket man inser med tiden. Hon har bidragit enormt till vart jag är idag, och hon kommer fortsätta att stödja mig så länge vi lever. Jag kan inte tacka henne nog för all hjälp, kärlek och stöd som jag fått genom åren, men att vinna denna tävling och få ge henne det fina pris den erbjuder skulle ge henne det största leendet, det garanterar jag. En mamma (och en pappa) är det bästa och viktigaste man har här på jorden, iallafall för min del! Tack mamma!

Mycket kärlek
oskar
eminame@hotmail.com

Anonym sa...

Helena i Uppsala
Mamma, 84, börjar försvinna in i glömskans dimmor. Men ögonblickets glädje, som en färgglad blombukett, levererad hem till dörren, kan hon fortfarande njuta av.

Jag kollar imorgon om jag vunnit.

Pauline sa...

Jag skulle vilja skicka en bukett blommor till min mamma på mors dag eftersom hon alltid ställer upp för mig! När mors dag infaller är jag bortrest och kan inte tillbringa dagen med mamma, vilket då hade varit en fantastisk överraskning om hon fått blommor, speciellt med bud!

Med vänliga hälsningar
Pauline Paulsson
paulinepaulsson@hotmail.com

Anonym sa...

Hej! Min älskade lilla mamma har alltid ställt upp för mig till 110%. Särskilt när min man gick bort 2005 så fanns min mor (och far) där och ställde upp för mig och barnen både dag och natt. Skulle vara underbart att överraska henne med ett blomstetbud!
Mvh,
Ulrika Edberg
(ulrika@edberg.nu)

Maria Levin sa...

Jag vill vinna en fin bukett till min mamma. Hon blev sjuk i november och mår sen dess inte så bra.Lång sjukhusvistele men är nu hemma sen 9 veckor. Hon är nu beroende av syrgas. Pga av sjukhuset/lungkliniken inte prioriterar hembesök väntar hon fortfarande på en portabel syrgastub. Den kan man bara få efter hembesök. Min mamma, faktiskt snart 93 år,och har varit så otrolig aktiv och levande, sitter nu som i ett fängelse hemma i väntan på sin livlina, en portabel syrgastub, för att kunna, som förr, kunna vara ute och göra roliga saker och få energi från ett aktivt liv. Det är skrämmande hur sjukvården behandlar äldre. En fin bukett blommor kan, för en stund, göra mamma glad! Och jag kan få visa min kärlek och tacksamhet till mamma genom fina blommor,
Kram från
Maria Levin
44levin@telia.com
0709669144

Anonym sa...

Strax före jul förlorade jag och mina syskon vår älskade pappa och min mamma blev änka alldeles för tidigt i livet.
Hon är en riktig kämpe som har fått avveckla gården med alla nötdjur och tagit tag i ett oräkneligt antal projekt efter pappas bortgång.
Det är så lätt att ta sina föräldrar för givet, men nu när bara mamma är kvar förstår jag hur oerhört viktig och värdefull hon är, har varit och kommer att förbli för oss.
Det vore verkligen fint att få berätta det för henne med en fin blomsterkvast på Mors dag!

Mvh Emma
kvillemmis@gmail.com