torsdag 28 juli 2011

En fluga gör väl ingen förnär?!

En flugsmälla gör väl sällan någon glad?!
De brukar faktiskt vara rätt trista och sunkiga...

Men denna goding från Design Torget tycker jag är riktigt snygg och den får mer än gärna ligga framme hos oss!
 Och jisses vad flugor och kryp det är nu också!
Den behövs sannerligen...

Härligt med design!

Idag blev det en skön joggingrunda på morgonen och sen ett stort bullbak,- av enklaste modellen på bullar, så de räcker till alla besökare som ska beskåda vårt bygge... För jag konstaterar att bygger man,- då får man besökare.
Många som vill beskåda, komma med goda omdömen och se vad som händer och sker!
Nu är frysen i alla fall proppfull!


Lite trädgårdsgöra har det också blivit...

Och så denna lilla korg som hamnar i nätbutiken under kvällen...,-
nytt från Bloomingville.

Ska inte uppdatera nätbutiken så mycket under semestern eftersom det var semester jag skulle försöka ha...men lite får det bli.
En massa beställningar till leverantörer ska också iväg... Formex ligger så sent i år så det går inte att vänta med allt tills den infaller.

Ja det är i alla fall kärt besvär.

Må så gott!
Och jag vill bara säga tusen och tusen tack för de raraste hälsningar! Det gör mig väldigt väldigt väldigt glad!

KRAM MARIETTE


8 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Snygg flugsmällare, men jag kan inte slå ihjäl flugor- jag är så blödig.....men jag kan ha den som dekoration;) Kram J

Maria sa...

Den var ju super snygg och framför allt söt din nya smällare. Du har varit väldigt flit idag må jag säga. Här har det varit alldeles för varmt för något vettigt. Bara lite trädgårds jobb och nu ett kvällsdopp avklarat i sjön. Kram Maria

UlricaA sa...

Gott att få saker ur händerna och gjorda så att säga....men glöm inte att ha semester däremellan! Men mycket blir gjort, med tanke på vädret :O). och jo flugor och kryp har vi oxå en del...hualigen! Kram!

Ett vingslag sa...

Vilken fin flugsmäll..kul med design!:)
Nybakade buller e ju inte helt fel det heller!;)
Önskar dig en härlig helg!

Kram/Lotta

n o r d i n g å r d e n sa...

Jättefin sflugsmälla, jag försöker också samla på mej några som är så fina att de kan ligga framme, för de BÖR ligga framme om man ska ha en chans att hinna=) Åh såmycket fina grejer och bilder, du tar såna lockade fikabilder, de där Gunnels fikabrödet, vilka härliga färger och dessa bullar skulle jag inte tacka nej till, så sugen jag blev! Fina korgar o krukor, ha en fin helg! Mari.

Källeboda lantliv sa...

den flugsmällaren gillade jag ..är nämligen allergisk mot dom i vanliga fall ..gamla barndomsminnen dyker upp....tyckte alltid att de var så äckliga..söt korg ...har också lagt lite äppel på bordet nu ..känns som lite höst ..suck ! kram jeanette.kallebodalantliv

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det var en snygg flugasmälla! Bor man som vi på landet med både kor, hästar och får i närheten så får man vänja sig vid ett och annat flygfä. Då kan det vara galant att föra dem vidare till deras himmel med något snyggt designat=) Jag gillar burkarna i förra inlägget, sååå snygga!

Det verkar som ni haft sköna semesterdagar både i Stockholm och på Kolmården. Önskar dig fortsatta sköna dagar och som sagt, försök att låta bli butiken;-)

Kramar,
Regina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är en jättefin smälla, skulle ha behövt en i skogen idag. Så mycket flugor och mygg, Kom hem från stugan nu på fm, och det har varit sol hela tiden.
Ha en fin sommardag
Kramar
AnnaMaria