onsdag 6 april 2011

Inget ont som inte...


Här har det städats och rensats ikväll. Väääldigt skön känsla.
Sprang nog lite för snabbt på min runda igår så det blir ingen motion idag för jag har ont...(!)och då blev det städning istället, så inget ont som inte har något gott med sig!

Visst inger dessa bilder en känsla av fräsch sommar och härligt ljus...

Vitt blått och gult, - svenskt så in i Norden.

Jag skulle gärna vilja ha samma hall...


Sånt här klassiskt är jag svag för. Rutor, ränder, Gripsholmsfåtöljer, *I like*.

Vad gillar du för stil?

Skön onsdagkväll!

9 kommentarer:

AnnaHelena sa...

Ja, vilken stil...? Tja, den du visade på bilderna där...och orientalisk...och ljus....och färgstark...och lite shabby...och...Nä, jag är så långt ifrån stilren man kan vara. Jag tycker om många olika stilar, kan inte välja...Men en mix kan ju också vara fint...?

Kram // AH

Tess på Tilda och Mamma sa...

Underbar stil har alltid älskat rutigt och randigt mot allt det gamla.HA en bra dag.Kram Theres

Källeboda lantliv sa...

jättefin hall ..ljus och djup ! ja stilen är väl lantlig med lite shabby inslag ...det finns många stilar som är fina ..kanske bäst att bestämma sig för en som passar in ...ja, att träna är härligt ! jag gymmar å går mest ...kram jeanette.kallebodalantliv

EvaB sa...

Rutigt & randigt är mina ständigt återkommande favoritmönster. Skulle inte ha något emot gustavianska möbler heller. Må gott!

Ljuva Drömmar sa...

Städning är ju träning det också...iaf om man gör det så sällan som jag, det är mång råttor att jaga då...;)

Härlig hall med mycket ljus. Dock är det lite för mycket vitt för min smak. Min stil är en blandning av vad jag gillar för stunden men inta för modernt och kantigt. Jag har just nu dille på kuddar och rosa.

Hoppas solen skinre på dig, kranmar Maria!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Underbara bilder! Stil???? Å det blir nog gott och blandat för jag har så svårt att vara stilren. Här http://www.geromar.se/ finns en del vackert, men det är som med handväskor, jag byter ofta och gärna=)

Ha en underbar torsdag!
Kram,
Regina

Fröken Fräken sa...

Vilket ljus! Återigen, åååh vad jag vill måla om i vardagsrummet till helvitt! SJälv är jag i en rutperiod just nu vad gäller tyger.
Min stil är nog enkel, allmoge, olika struktur framför mönster och så något rufft så att det inte blir för gulligt. Men sedan så vet man ju aldrig vad som händer på vägen...

Mejrams! sa...

Vi kan väl säga så här, stilren är jag inte utan en blandning av mycket. Det är felet med mig att jag tycker om så mycket. En blandning av litet lantligt, modernt, industri och en liten gnutta romantik, det är väl jag. Nästan lättare och säga det jag inte tycker om och det är hem utan personlighet, som är så stylade att man inte har ett hum om vem som bor där eller ser ut som möbelkataloger./Kram Merja

Norr om Köpenhamn sa...

Nu har jag äntligen fått tid att sätta mig och kika in på din nya webshop i lugn o ro! Såååå fin den är och MASSOR av snyggt man vill ha ;o) Jättefina bilder du har tagit också!

Ha en fin dag!
Kramar
Ulrika