onsdag 5 januari 2011

Får man smaka...

Fröken Dilba och jordgubbssåsen till Ris à la Maltan!

Godkväll på er!

Ikväll har vi firat jul för sista gången tillhörande 2010;s julfirande!
Så kan det bli när farmor och farfar tillbringar julen i Stockholm..., men barnen tackade gladeligen ja till lite fler julklappar och firande! Och inramningen av vinter har vi ju med råge!
Så idag blev det julmat och paket i Björkered och söta husets Dilba som också var sugen på efterätt...

Hann inte fota i affären idag, hann inte så mycket mer fixat och skyltat heller, men det tar vi en annan dag!
Nu åker i alla fall julen ut och vårens ljusa tider anas!

Vi ses!
KRAM MARIETTE

10 kommentarer:

Myhome sa...

Hei..mm høres godt ut med julemat og en liten "julaften":)
Prøvde å kontakte en svensk leverandør i dag, men kontoret var stengt, så da forstod jeg at denne dag var julefeirng i Sverige:))
Håper dere har hatt en koselig kveld:)
Natta og ha en fin dag i morgen!!
Klem Anita

Norregård sa...

Vilken sötnos!!!

Kram Malin

Mitt hvite hus sa...

Så koselig da..

så søt han var.. kan jeg spørre hvilken rase det er??

ha en fin dag =)

klemmer

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag trodde jag missat att du hade hund, så söt hon är Dilba. Låter mysigt med ett julkalas sä här på sluttampen av helgerna.
Varm kram
AnnaMaria

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad härligt att få fira julafton en gång till, "den förra" gick ju med en rasande fart så jag känner att jag inte riktigt hann njuta av den. Den klassiska, vintriga inramningen har vi ju som sagt (i överflöd).

Vilken fin hund. Finns det någon som kan stå emot de där bedjande ögonen?;-)

Må så fint!
Kram,
Regina

Betty sa...

Hoppas du får en fin fortsättning på det nya året. Bara älskar bilden i det tidigare inlägget man vill helst tapetsera om på direkten. Vi hade tidigare den tapeten ,i en ljusare nyans, i butiken o den är så vacker.

Kram Betty !

Bokcaféet i byn sa...

Hej!
Underbar vovve och fin blogg du har! Njuter av de vackra blomfotona! Vi har just pulsat i snö med vår vovve. Mysigt! Men kanske det räcker med snö nu?!
Kram Anna T

Unknown sa...

Hej. Visst kan man inte motstå Dilbas ögon. Men jag tror nog att det var hennes egen tallrik med mums. Nu är jag sugen på något nytt så ska kolla med syster yster om vi inte kan åka en runda o se var du har. Hon har varit hos dig innan men inte jag så det vore kul.
Ha en bra dag kram Beijan

LOPPISLIV sa...

Ohhh så söt Vovve Dilba, så vackra ögon, jag älskar hundar!! God fortsättning vännen. Här har julen åkt ut förra helgen men ännu mer idag, även stjärnorna i fönstrena plockades ner nu, fast hos oss snöar det alldeles förfärligt, inga vårkänslor alls, får nog köpa mig lite tulpaner och pärlhyacinter för att få vår inomhus ialla fall. Ha en toppendag. Stor KRAM Paula

Fröken Grön sa...

Dilba är en riktig goding! Finns ingen som kan se på en som en hund kan... Vi är lite sugna på att skaffa hund till sommaren, vi får väl se hur det blir med den saken.

Må gott!
/Anna-Karin