torsdag 2 juli 2009

Rosor och en kung!

Nu är det verkligen rosornas tid i vår trädgård! Vilket överdåd de ståtar med! Det blommar runt hela huset och det är så vackert så man önskar att man kunnat fånga det...
Att ha trädgård är verkligen en glädje!
En annan vars dag det varit idag är vår minste som fyllde 5 år! Tänk det var inte länge sedan han var ett litet knyte i min famn...och nu fem år på jorden...
"Mamma, detta var den bästa födelsedagen!" och så;- "får man mer paket imorgon?"
(Klart man inte vill att det ska ta slut när man är extra mycket kung för en dag!)

En del kort togs vid 18-tiden och en del 21.45, därav lite skilland på ljuset...men lika mycket SOMMAR!!!

Lite blandat från trädgården, ser ni...amaryllis på väg att slå ut(!)...tycker det är så läckert när den blommar i juli!
Önskar er fortsatta soliga dagar!
Tack för att ni tittar in!
Kram!

18 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Vad härligt med rosor...Kan inte sköta dom, har inte gröna fingrar som du. Men lukten är ju gudomlig. Härliga bilder du visar, trädgården ser ljuvlig ut.....Det blir skönt att gå på semester men hoppas nu att vädret inte blir för trist för då vet jag inte vad jag gör....det värsta med mitt jobb är att jag måste jobba på semestern iaf. Löner, moms osv.
Ha det gott...

Kramkram Anne

Lappesola sa...

Herlige bilder.
Hilsen Sol

LantlivsAnette sa...

Men du !! Vilken ljuvli trädgårs du har...men så har du ju också gröna, eller svarta fingarar som jag brukar säga, svarta av jord..hii..hii..
Ha det gott
Kraam Anette

Merja sa...

Många fina blommor du visar. Mina rosor har börjat slå ut i dagarna.
Trevlig sommar!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Härlig trädgård, och jättefina möbler också, dom passar så bra till växterna. En gång har jag haft en Amaryllis som blommat på sommaren, det är himla vackert.
Kram till dig
AnnaMaria

Viola sa...

Du bjuder som vanligt på en sådan skönhetsupplevelse..vilka ljuvliga bilder!

SÅ härligt med en 5-åring...vänta du ..snart är dom långa män...har bl a en på 1,93..och som tittar ner på sin lilla mamma och talar med djup basröst..:) men var sak har sin tid och det är med blandade känslor att barnatiden är förbi...får väl vänta på livets efterrätt istället, ha en bra dag, KRAM

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Såå vackert i din trädgård!
Grattis till 5-åringen! Ja snabbt går det, man fattar inte vart tiden tar vägen.
Ha det gott i värmen!
kram vännen!
nina

STENLYCKA sa...

Underbar trädgård med så mycket vackra blommor.
Grattis till lill prinsen.
Ha det så bra i helgen!
Kram

Kristina sa...

Vad vackert! Ja här har rosorna också kommit igång, det doftar så otroligt ljuvligt, särskilt om kvällarna.. Vi har dock fått stora problem med mygg i år, vissa kvällar går det knappt att vara ute, det är lite tråkigt.. Men men.. Verkligen vackra bilder du har tagit! Kram/Kristina

♥ Fyra årstider sa...

Lovely..vackra bilder från en vacker kvinna:-)
Kram Lotta

Marie//Tekla Maräng sa...

Så härligt med blommande amaryllis i juli, toppen. Min ville inte i år.
Du har så fint i din trädgård...
Ha det gott Marie:)

Olivia sa...

Ja, vad fint allt är ute så här års:)

Karin Lindström sa...

Hej rara Mariette!

Äntligen ska jag få till en kommentar! Jag har kikat in men det har alltid varit något som stört. Du har så fint, jag blir alldeles sjuk. Vilket fantastiskt hus ni bor i! Här uppe ser man inte så jätte ofta tegelhus. Ert är så vackert och läget så fint. Nu fick jag ju se trädgården också och min bild blev ju inte sämre!

Jag har lite svårt att förstå hur du hinner med allt, och med en femåring i huset också. Jag håller nog på att bli gammal, men jag orkar inte alls hålla på som jag gjort förr. Men jag har ju också en liten tvååring som pockar på uppmärksamhet mest hela tiden. Och det får han så gärna, han är så gullig nu. Det är en mysig ålder innan trotset slår till!

Ha det nu så bra i sommar och hoppas du får lite ledigt. Vi har inte planerat riktigt än vad vi ska göra men är det så här fint så har man det ganska bra här hemma!

Många varma kramar

Karin

Lilla huset på prärien sa...

Åh vilka ljuvliga blommor!! Hinner du njuta av dem, du som har så himla mycket att göra? Här blommar rosorna och jag är ut varje dag och doftar och tittar, fotar ibland. Det är härligt. Riktigt varmt är det men barnen badar i poolen och jag försöker att hålla mig i skuggan :)

Kram Jenny

Evelina sa...

Oj,oj,oj vad mycket fina bilder du bjuder på!

Hoppas du får en trevlig helg/Evelina

Fröken Fräken sa...

Vad härligt med en rosträdgård. Jag ser framför mig hur bröderna Lejonhjärta kommer ridande (eller var det körsbärsträd som blommade?) ;- Här vankades det så svala temperaturer under natten att jag tyckte att det var säkrast att flytta in olivträden.. vad är dt här för inledning på min semester??

gamla skolan sa...

Vilken fantastisk trädgård ni har , så vackert ! Pricken över i:et , till ett lika vackert hus ! Kramar Susanne / den gamla skolan

rosenskära sa...

Hej vännen! Det ser härligt ut i er trädgård, att dela av en större trädgård i olika rum blir otroligt effektfullt!
Precis som du brukar jag också reflektera över hur fort tiden går med barn, varje födelsedag brukar vi prata om hur det var när de föddes, de älskar att höra om det!

Kramar
Lena