tisdag 14 juli 2015

Rea tips!

 
Don`t miss!
Detta fina underlägg med snäckkant som finns med på rean i nätbutiken.
Tycker det är användbart till mycket av alla de saker jag har och så framhäver det så fint det man sätter på, och inte är det större än att det faktiskt får plats på bordet också utan att vara i vägen. 
 
 
Jag har inte börjat min nedräkning till semestern ännu.
Det känns bara konstigt...tanken att vara ledig så där, men så känner jag det alltid så det är inget nytt. Det tar tid att varva ner och komma i semesterstämning, men sen är det allt bara så himla härligt!
 


Mitt fina fikonträd matchar sin Tine K kruka så bra.
Rätt kruka till rätt växt är viktigt, (ja världsligt viktigt!)
 
Inne i huset har vi just nu en galning som inte ser några hinder om det står en kruka, eller två i vägen för honom på fönsterbrädorna. Han springer rakt över så jorden sprätter och ibland ramlar det.. Hjälp alltså! Jag har därför för tillfället flyttat mina dyraste krukor som tex de från Sturehofs krukmakeri, för de skulle man ju bli ledsen om han rev ner.
Han är helt crazy och man kan inte låta bli att skratta men det kan ju bli en dyr historia så därför har jag just nu lite tomt på fönsterbrädorna... I alla fall i hans favoritfönster så jag sade till barnen igår att det ser ju ut som att vi ska flytta... Tomt...
Men vacker utsikt har vi så det är helt ok!
 
Ha en fin tisdag!
Andas sommar och njut!

Inga kommentarer: