Farligt goda!!!
Ett utav det som blev bakat igår var dessa bullarna.
Oj oj oj, jag säger då det, grymt goda!!!
Ja, barnen tyckte fyllningen smakade konstigt, men vi vuxna som smakade kunde bara sucka av förtjusning...Så prova dessa!
*Haha*, ni märker kanske att det inte körs bantning på denna bloggen?!
Fast motionerar görs det.
Har nyss sprungit en timme. Sååå skönt...
Långpannebullar med philadelphiafyllning
20 st
5 dl mjölk, 150 g rumsvarmt smör, 1 paket jäst (50 g), 1 dl strösocker, 0,5 tsk salt, 10-13 dl vetemjöl
Fyllning; 150 g rumsvarmt smör, 200 g philadelphia ost, 3 dl florsocker, 2 msk vaniljsocker
Ägg och pärlsocker till garnering
Ljumma mjölken och rör ut jästen. Tillsätt det rumsvarma smöret, saltet, sockret och nästan allt mjöl. Arbeta degen smidig. Häll ut degen på en plåt, gärna med lite kanter, och tryck ut degen (plåt ca 40x32). Låt jäsa ca 30-40 min. Tryck med mjölad tumme fördjupningar jämnt fördelade över degen. Rör ihop fyllningen som du sedan fyller hålen med. Pensla ytan med ägg och strö över pärlsocker.
Grädda ca 15-20 min i ugnsvärme 200 grader.
Skär i fyrkanter mellan hålen innan bullarna kallnat helt.
NJUT!
Vi verkar vara många som gillar Kitchen Aid köksmaskinerna! Många som har en och många som önskar sig...
När jag satte min nyinköpta på köksbänken sade Eric som är 7 år, "Men mamma, det är ju en sån som hon som bakar på TV har" (alltså Leila).
Och visst får man väl säga att hon ger bra reklam och är ett härligt ansikte för Kitchen Aids alla fina färger på maskiner!
Heja Leila, diggar henne skarpt!
Girl power kallas det!
God kväll på er!
Kram Mariette
Det låter väldigt gott och farligt:-)
SvaraRaderaKram
Men jisses vad smarrigt detta såg ut då. Kniper åt mig receptet med en gång. Här bantas inte heller, men jag rör på mig :-)
SvaraRaderaKram mamma C
uaauuu!!!!che buono!!!!!!dalla foto sembra proprio squisito!!!!!
SvaraRaderaHär ska provbakas! Ser galet goda ut:)
SvaraRaderaHa en finfin vecka,
Rebecca
Nu blev det visst två kommentarer här på samma dag men dessa bullar såg ju verkligen helt fantastiskt goda ut!!! Dessa ska jag absolut göra.
SvaraRaderatack snälla du för att du delar med dig av så många fina recept! Det får mig att hitta tillbaka till bakningsglädjen som tyvärr har varit borta ett tag nu...
Ha en fin kväll!!!
Jag hittade hit för ett tag sen & fastnade! :) Dian bullar såg kalasgoda ut. Jag gjorde en sats med suupergoda saffransbullar med vaniljsmak precis innan jag kom på att jag inte skulle äta dom.. så nu ligger dom där i frysen och väntar på att min motivation ska dala ;)
SvaraRaderaDet här receptet tror jag att jag måste testa nån gång, låter himla smaskigt:)
SvaraRaderaGoda som bara den ser bullarna ut att vara, och fina också :)
SvaraRaderaHär bantas det inte heller, men motioneras bara lite sisådär.. Hoppas kunna få tummen ur och komma igång, så att jag kan äta mera bullar :)
Kram
Jessica
Ska absolut testas snart! Har läst receptet på fler ställen och det verkar galet gott.
SvaraRaderaKram
Åååååå det vattnas i min mun. Är lite småsugen nu efter träningen i kväll. Men får väl ta lite frukt hi hi. Men receptet snor jag. Kram Maria
SvaraRaderaDe bullarna ser verkligen farligt goda ut. Så de måste jag absolut prova.
SvaraRaderaÄr också lycklig ägare till en Kitchen Aid, använer min ofta!
Tack för en inspirerande blogg!
kram Maria Nyckelpiga
Såg mycket gott ut, skall ta och göra en sån till helgen...mums!
SvaraRaderaEn fin dag till dig , MALIN
Bara så himla smarriga såg dom ut.Tack söta för receptet.Ha en fin tisdag.Kramar Rita ♥
SvaraRaderaMen jösses så gott det ser ut kram
SvaraRaderaoj vad gott det där låter!
SvaraRaderaoch enkelt, då allt bara sätts i en långpanna!!
trevlig tisdag!
susanne
I just finished working out. Instead of eating something bad for me...I'm going to look at this and think about how amazing it would taste! I'll definitely have to make these.
SvaraRaderaVilka bullar!! Måste prova!
SvaraRaderaBakade kolakakorna till ett kalas,
det blev succé. Tack för alla goda
recept!
Tack för receptet, fyllde mina med vaniljkräm o det blev också smarrigt!
SvaraRaderaUnderbart och enkelt bullrecept som jag provat bakat och bjudit på idag! Kram Kate
SvaraRaderaBullarna är helt fantastiskt goda men när jag bakat gör jag små bullar av dem som får jäsa enligt vanligt bullrecept, dvs 2 gånger och det blir oxå supergott. Har inte testat ditt recept, men eftersom jag får ut 48 bullar av samma sats, känns de aningen maffiga.
SvaraRaderaHur som helst - kanongoda är de!
Just saw a photo of these pinned on Pinterest and can't wait to try them. I might have to add a little lemon to the filling! Going to be visiting Sweden this summer--my favorite place in the world! Tack så mycket
SvaraRaderaOj, så goda bullar! Bakade idag första men inte sista gången! 💗
SvaraRadera