torsdag 2 mars 2017

En sol och en camo klänning!


När solen går upp...

Och med denna stora solspegel är den ju liksom alltid uppe...😊

Vi har fått ny leverans av dessa skönheter och som innan är det endast avhämtning i butik som gäller på dem då de är för svåra att skicka, det vore ju inte kul om de gick i kras...hemska tanke.

Vi är många som älskar de fina fjädrarna och vill börja vårpiffa och snart har vi påfyllning igen av de gammlerosa blomsterknippesfjädrarna.
Finns liksom inte finare fjädrar än denna modell.
Och vi har dem i flera olika färger.


Mysigt tibetanskt skinn på min puff (som nu fått komma hem för det var många som ville köpa den när den stod i skyltfönstret och den var ju inte till salu...😎)


Igår plockade jag fram mera nytt i butiken som vackra blå dukar och kuddar från Olsson & Jensen men jag hade glömt kameran hemma så det hann jag inte föreviga. Men det är så somrigt fräscht med blå/vitt eller hur?
Och även om vädret inte är topp nu så är vi på rätt sida i kalendern.
Jag ska ta och plantera lite pensèer hemma nu i helgen, plocka in snödroppar, kvistar, pynta med lite mer fjädrar och sätta vårlökar i reden...
Tidig vår och spirande hopp.


Jag måste bara visa den snygga camouflage klänningen från Lo-ika i en snabb selfie igår (efter en regnig blöt promenad!) så inte bästa bilden...haha..men klänningen är bara så himla snygg!

Missa inte att fri frakt på kläder och smycken gäller i nätbutiken även idag.

Kram!

Inga kommentarer: