söndag 4 januari 2015

Förbereda kalas.


 
Hej på Er!
 
Vad gör ni så här en söndag på det nya året?
 
Själv började jag dagen med en solig (hurra!!!) joggingrunda i skogen, sedan fotografera till nätbutiken och därefter har jag förberett för kalas imorgon.
 
Då tänkte vi bjuda på potatisbakelser med västerbottenost och smördeg, murkelsås och helstekt oxfilè och till efterrätt Daimcheesecake med karamelliserad sötad mjölk ovanpå (ni vet den där man kokar i ett par timmar och som blir som godis i burken!) och hallon till den.
 
Här kommer några små bilder på dukningen som jag fixade i sista minuten innan det blev för mörkt för bilder...
 
Det är lite som den blå timmen när ljuset försvinner över i kväll denna tiden på året...
 
Men det är fint.
På sitt sätt.
 

 


 
Ljuslyktorna på bordet är mina favoriter facett från Tine K och även en ny modell som nu finns inlagd i nätbutiken. En fin ljuslykta på fot som är lika söt till en blomma som till ett ljus och som har vackra graveringar i glaset...
 

 
Det är roligt att duka med lite extra omsorg när man har tid...
Behövs inte så mycket tycker jag för att det ändå ska se ut som att man ansträngt sig och gjort det välkomnande.
 
Imorgon Trettondags Afton har vi öppet i butiken 9,30-15.
Trettondagen stängt.
 
 
Önskar er en fin kväll!

1 kommentar:

Ekenäsliv sa...

Många som har kalas så här i början på januari har jag märkt;-)
Min man fyllde år idag och dottern fyller på lördag. Vi har kalas för dem båda då.
Måste göra det enkelt för mig då maken är bortrest i veckan. Så tacobuffé har vi bestämt men inte vilken tårta. Dottern vill ha glass o maräng, hon gillar varken grädde eller tårta;-) Men vill nog ha ett alternativ till de vuxna.. Kanske kommer din med ett recept? :)
God fortsättning på 2015!
Kram Anna