onsdag 23 november 2011

Oh what a mess!


Oh my gosh tänker ni nu va?!
Här har ni några stökiga bilder från vinden, dvs vårt lovely lager!!!

Måste säga till vårt försvar att här brukar vara bättre ordning, men det är ingen som riktigt hunnit med det på sista tiden.
Här uppe har vi lager för både antikt och nytt och anledningen till att jag tillbringade ett tag här idag var att jag försöker tänka till lite vad gäller julskyltningen,- vilket kan vara på sin plats eller hur?!
Man måste ju planera det man kan annars blir det heeela natten i butiken... Det orkar man inte riktigt när man ska jobba dagen efter också.

Så på lördag täcker vi för fönsterna som vanligt, för det är hemligt tills det är klart! X antal timmar senare får man kika in!

"Ska jag ta den krukan eller..."
Jag är inte bra på att planera, hinner sällan tänka långsiktigt...
Och här skymtar den fula fula Nettokorgen som måste kommit med hem efter en auktion och som "vissa" tycker är bra att lägga grejer i för kunderna när de ska gå mellan uthus & butik, och jag sållar bort den direkt för den är FUL. Det går inte! Det retar sig mina ögon på (!!).

Bäst att jobba på!

PS; Vi har nytt tak på hela butiken och vi har golv på hela vinden, det fanns det inte när vi flyttade hit, så det är vi väldigt nöjda med!

Glada hälsningar från vinden!/ Mariette

6 kommentarer:

Rut och Signe sa...

Hu ja, men nödvändigt att ha ett bra utrymme för lager. Själv har jag inte alls något lagerutrymme så jag måste vara uppfinningsrik när det gäller förvaring. Ha det gott, Marie

Fint o Fult sa...

Jag känner igen det där...
Tycker ändå du har väldigt bra ordning för att vara ett lager, har själv en butik med vindslager och där är fullständigt kaos! Fast det är ändå ganska kul att gå omkring där för man hittar alltid masssa kul saker man glömt bort att man hade :)

Vilken fin korg du håller i på bilden!

Monica

Krax sa...

haha, tänker nog inte Oh my...utan snarare: åh vad underbart! Tack för en inspirernade blogg och lycka till med julskyltningen

//Karin

Anneli sa...

Vilken plats!
Rena guldgruvan........
Där skulle jag inte ha något emot att gå och plocka.

Önskar jag kunde se din julskyltning....men du visar väl även oss här på bloggen?

Kram Anneli.

G:a Affären sa...

Vindar är jag svag för, och det ska vara rörigt för då blir det som en skattjakt. Din vind verkar intressant, jag ser en hel del spännande!
/Cia

Malin sa...

Hej å hå vad mycket grejer! Men det är bra att ha någonstans att ha dem.
Kram Malin