onsdag 7 april 2010

Snygga dojjor!




Skon som syns på var och varannan fot just nu är väl utan tvekan ett par Converse! Snygga, sköna och läckra färger!

I detta hus bor en 9-åring som inte bryr sig ett dugg om märken egentligen, H&M kläder är toppen! Men när det gällde basketskor, var det bara ett par äkta Converse som gällde. Annars fick det vara... Så sagt och gjort, nu är de köpta...och jag måste säga att jag skulle vilja ha ett par jag också...*ler*...


Men jag shoppade lite annat som tröst och så letar jag semesterresa. Så då får man kanske hålla lite i slantarna om man vill utanför Sveriges gränser. Har ni planerat er semester? Det känns som att det går fort framåt nu! Ikväll blir det "Drömmen om Italien" på TV4, ett absolut favoritland för mig!

17 kommentarer:

Vit som snö sa...

Ursnygga!!! Jag skulle gärna också ha ett par såna:)))
Semestern blir dessvärre hemmavid i år då vi har olika semesterperioder:( Vi satsar på en utlandstripp lite senare istället.
Kram Cilla

Vintage House sa...

Jag vill oxå ha ett par men har tänkt mig vita..
inga semesterplaner är har sommarstuga i Halmstad så det blir mycket tid där..
kram
sandra

Suzan sa...

Hej!
Snygga skor och kul att de finns i så många färger.
Jag har precis bokat resa. Det blir Marmaris/Turkiet i år. Har varit där flera ggr förut och gillar det skarpt. Sol, bad, god mat och dryck och än så långe förhållandevis billigt.
Kram Suzan

fröken knopp sa...

Så läckra..de hade gärna fått följa med mig hem med..:)

Här har precis en resa till Tahiland bokats..underbart..!! dock inte förns i Mars..men den som längtar efter något gott..tihi...

Varma Kramar Elin

Tanjis sa...

Snyggt!
Jag har nyss beställt ett par till mig själv. Fegade ut och tog ett par svarta(för det har jag alltid velat ha) men är de bra så ska jag beställa ett par till.De finns ju i så många snygga färger.

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh visst är dom underbara converse skorna vill också ha ett par rosa. Kanske blir det en present till sig själv. Kram Theres

n o r d i n g å r d e n sa...

Jag har haft såna skor sedan jag var 16- är 45 nu! Jag älskar såna kängor, Converse el släktingar spelar ingen roll, snygga, sköna och passar min stil, ibland känner jag mej för gammal för såna men jag kan inte sluta gilla dem.

Jag hade ett par rosa och ett par gula på 80-talet, min mormor kallade dem "Rosa lim-lobber", liksom lim-skor, gummi, segt, ja, det ordet har satt sig fast och jag tänker lim-lobbor om dem ännu: )

Vilka helt FANTASTISKA foton du tagit på din dotters lim-lobber!!! Mari.

Anna - med hund i hälarna sa...

Man blir aldrig för gammal för ett par Converse, jag är 44 och har ett par röda (favvo)och ett par gröna som inte ännu är ingådda riktigt. Älskar dom!

Vi passade på att åka till Hurghada, Egypten när det var som kallast i januari, suger på den karamellen ännu!

Pilo sa...

Jag vill också ha NU! :)Superfina och de gör en glad och nostalgisk.

Det blir landet för hela slanten i sommar så jag hoppas på fint väder och mycket blåbär till hösten.

Designe sa...

Såå läckra! Jag planerar oxå att köpa ett par men i en mer diskret färg!:) Har ett par röda kopior med lite kilklack sen ifjol som är supersköna! Än så länge är ingen semester planerad! Ha en bra dag! Kram :)

gamla skolan sa...

Dom är riktigt snygga ! Min dotter fick också ett par i födelsedagspresent . Hon fyllde 21 , det bästa med dom skorna är att alla åldrar kan har dem , tycker jag . Jag skulle kunna tänka mig ett par grå . Nej , vi ligger inte i närheten av Simrishamn , utan mer Nordvästra Skåne , så det hade varit ganska många mil för er . Kanske ni kan åka på detta hållet ett annat år ? Kramar Susanne / den gamla skolan ♥

Tigris Predikantan sa...

Ja, märkte det igår då jag var tvungen att försöka hitta vårjacka: converser överalt!
:)

Galleri Hönshuset sa...

Hej, allt väl?

Underbara skor. Gillar den rosa färgen, ska definitivt prova ett par, men väntar tills barnen har fått sina vår skor först...
Semestern är planerad. I år ska vi unna oss tre resor. Vi börjar med en tripp till Spanien om ca två veckor...lääängtar, är ganska slut just nu =)


ha en toppendag. Kram Pirre

Jenny sa...

Hej Mariette!
Såå snyggt med rosa converse:) Jag har ett par i svart, ångrar att jag inte köpte rosa (eller vita) det är finare nu till våren och sommaren.

Ja, jag och Malin bor båda i Tollered. Vi kallar det för "byn":)jämfört med Göteborg där vi bodde innan känns det som en liten by, hihi!

Ha en härlig dag!

Kram Jenny

Helen sa...

Hej!
Skorna är verkligen läckra. Vi kanske också ska åka utomlands i höst om min mans nästa prover är bra. Vi bestämmer oss efter provsvaren, så vi ligger lite lågt en månad till. Hoppas ni hittar något som ni gillar.
Kram/Helen

millandante sa...

Vilka fina bilder!! Ja.. här står också Conversen på rad...:)

Konstrunda ihop med sin mamma... så mysigt det lät!!!
Så roligt att se dig på bild!!
KRAM

Elle sa...

Har kört med Converseimitationer sedan jag var 19!! Idag är jag 40 och har ett par svarta, ett par bruna fodrade för kalla dagar och ett par rutiga för varma dagar!
Jag hoppas att man aldrig blir för gammal för dessa skor, kommer säkert att bära dem även som 70-årig tant!! *fniss*

Semestern är inte planerad, men det bär nog av TILL Sverige, eftersom jag är bosatt i Tyskland.

Ha en skön dag!
Kram Elle