fredag 15 januari 2010

Veckans projekt


Foto; Martin Cederblad

På min drömönskelista står lampa från Jonas Bohlin, syns här i denna våning i Lärkstan, Stockholm. Snyggt med de röda detaljerna, och bilden i svart ram som kontrast till det vita...

Så var det redan fredag, härligt med helg igen!

Planerna för helgen är; lördag bio och så fortsatt sortera och rensa,- möbler ska in i Olivias rum igen, rummet som helt oplanerat blev veckans projekt! (jag i ett nötskal!!) Men där inne är nu golvet vaaackert vitt och den rosa lurviga mattan är inhandlad...som en gosefilt nästan...

Mitt bildproblem kvarstår därför kan jag inget visa ännu. Men på måndag ska jag få hjälp att lösa det hela, tack och lov! Tack ni som försökte komma med lösning på problemet!

Hoppas ni får en riktigt mysig fredag, - på Tulpanens dag!

15 kommentarer:

Karin A sa...

Vilken vacker miljö! Jag har också alltid gillat Bohlins lampa. En vän till mig har gjort en egen variant i väntan på originalet. Ha en mysig helg med bio och allt!

Kram Karin

Maria i Lilla villa vita sa...

Jag ser fram emot bilderna på det nymålade golvet. Min man försöker övertala mig till att måla även våra golv, antingen vita eller ljusgråa. I dag har vi original skurgolv anno 1909... Vi hittade dem under heltäckningsmattorna! De är väldigt fina då de är nyskurade, men med hund och allt är jag snart på väg att ge mig! Det är ju lite svårt att ångra sig, när man väl målat dem!
Tack för din fina komplimang om mina foton.
Kramar Maria

♥ Fyra årstider sa...

Ha en riktigt skön helg!!Kram Lotta

Bitte sa...

Vad spännande det ska bli att få se bilderna från dotterns rum! :-) Hoppas bara att träningsvärken och blåsorna ger med sig, sånt får man tyvärr ofta på köpet när man kör igång med något större projekt. Det är kanske därför man drar sig för att köra igång med såna alltför ofta? ;-)

Hoppas du får en fin helg!

Kramar
Beatrice

bikim sa...

LOVE THE LAMP!
HAPPY WK,
ROSA

UlricaA sa...

Ursnygg lampa! Ha en go helg!
Kramar Ulrica

Annika Christensen sa...

Ja det var fint.
Trist med dataproblem.
Jag har varit utan skärm ett tag men både jag och andra bloggare klarade sig bra - tror jag.
ha en skön helg
Annika

Huset utanför stan sa...

Jag älskar också Jonas Bohlins lampa men kommer nog aldrig kunna köpa eller få en... Funderar på om man kan pyssla ihop en liknande? Lite tyll (ganska mycket) och en bra lampstomme.

Underbar bild! Trevlig helg!

LIVS LYST sa...

Det første jeg tenkte når jeg så dette bilde var: HARMONI. Selv om det var mye ting i det rommet, masse farger og møbler av forskjellige slag, så var det harmonisk.
Hm... jeg lurer på om jeg har det harmonisk hjemme. Skulle gjerne fått til det!

Ha en fiin helg!
Smil fra Liv ;O)

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jättefin interiörbild. Gillar hyllorna med boxar, det skulle vara kalas i mitt arbetsrum. Ska bli spännande att se bilder från rummet. Tråkigt med datakrångel.
Kram,
Regina

Anonym sa...

Hej
Jag söker alltid mysiga butiker att skriva om, intresserad kika in hos mig.

Ha en bra dag
Hälsar Louise Alexandersson
http://loppisskattkammaren.blogspot.com

Hanna sa...

Fin bild.
Ha en fortsatt bra helg
Kram
Hanna

Helen sa...

Hej!
Jag håller med dig lampan är verkligen underbar.
Kram/Helen

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Oj, ett rött verktygsskåp i rummet... Den bilden vågar jag inte visa för gubben min, han hade nog nappat på den idén direkt :-)
Ha det gott. /Ingela

Ovala drömmar sa...

Ett tips; här är en tjej som också älskar den lampan och som gjort en egen variant och visar det på sin blogg; http://everydaystories.blogg.se/ Du får scrolla ner en liten bit. Lite inspiration kanske? :)
Ha en bra helg!