onsdag 16 september 2009

Skylt!

Nu är skylten klar som ska sitta på längan bakom butiken. Tycker den blev riktigt snygg! Nästa vecka måste vi öppna där ute för då ska vi ha annons med i Lokaltidningen, dock inte enbart pga detta utan gällande hela butiken.
Skylten står tills vidare i verkstan på ännu ett av mina projekt! Tror dessa stolar kan bli riktigt fina...


Vad gäller förändringarna i köket så grubblar jag på många saker just nu... Jag är väldigt sugen på vit bänkskiva, även om inte alla i huset är det (!). Någon som har erfarenhet av just vit bänkskiva...? Jag vill ha så mycket vitt som möjligt,- helt enkelt för att jag tycker det är snyggast. Sen vill jag också förtydliga att det inte är en helrenovering av köket som är på gång utan en förbättring och diverse tillägg! Men visst för det mycket med sig, kan ta tid innan det är klart!

En skön onsdag önskar jag er!
Kram!

22 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Jättefin skylt Mariette! Vad spännande det vore att få komma till din butik någon gång, du har så massa fint! :) Vad gäller bänkskiva har jag tyvärr inte några råd att ge då jag själv är i planeringsstadiet av ett nytt kök... vi får väl se vad det blir här hos oss :)

Ha en fortsatt mysig vecka!

Kram Jenny

vita drömmar och svarta tassar sa...

Jag lääängtar till vägarna går till Knäred igen.....
Skylten passar perfekt...med en sån mysig människa bakom disken kommer det blir mer än lyckat...
~~kramilikramen på dig~~
wivi

Jenny sa...

Hej Mariette!
Har tyvärr ingen erfarenhet av vita köksbänkar..
Vilken fin skylt!!

Kram Jenny

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

En sån snygg skylt, den liksom ni kommer att göra succé!
Kram lydia

VITA NYANSER sa...

Snygg skylt!

Vi har vit bänkskiva och jag är jättenöjd. Nackdelen är att den är vit-vit och IKEA-skåpen är gulaktigt vita, det är inte så jättestor skillnad och är snyggt ändå, men skåp från IKEA är inte riktigt vita. Skivan som vi har(oxå från IKEA) är mycket lätt att torka av och tålig. Vi har haft träskivor förut och de krävde en hel del jobb. Helt vitt är snyggt och det är mycket lätt att sätta färg till. Hoppas du övertalar de andra = )!

Ha det bra!
Kram L-L

Fröken Fräken sa...

Jag bor ju i en hyreslägenhet, och det där med att välja fast inredning själv finns liksom inte med.. så jag är väldigt glad över att de satt in vit köksbänk hos mig. Någon form av laminat, och väldigt tålig. Inget problem med fläckar. Kan nog inte komma på något negativt...? Tycker att det är det bästa alternativet man kan välja. Sten kan vara känsligt och allt man tappar går sönder mot det, träskivor måste man underhålla plus att det kan bli väl mycket trä och rostfritt blir ju oftast ganska dyrt. Så vit skiva är jättepraktisk!

rosenskära sa...

Hej snäckan!

Du har ju så säker smak att maken nog, vid det här laget, insett att dina idéer är bra. De flesta av oss förstår ju att det måste vara både form OCH funktion i ett kök, en massiv träskiva kräver ju bra mycket mer underhåll än en i laminat...

Sitter och funderar på när jag ska åka upp till Halland nästa gång, det får nog bli en Knäredsavstickare då :D

Lena

Unknown sa...

Så fint skilt...det blir spennende med åpning av ny butikk.
Jeg har ingen erfaring med hvit benkeplate jeg har selv en i eik og den holder fint.
Klem...Ellen

♥ Fyra årstider sa...

Jag förundras alltid över att du hinner blogga och visa så mycket fint när du har butiken också.
Kram Lotta

Marie sa...

Vilken fin skylt! Måste komma till din butik framöver, den verkar alldeles underbar och så skulle det ju vara så roligt att få träffa dig på riktigt. Vet redan nu att du kommer vara precis så där gullig som jag föreställer mig.

Vad roligt med köksrenovering, blir det något infällt fönster? Har ingen erfarenhet av vita bänkskivor (har sten och träskivor) men jag undrar om inte Paula med bloggen Loppisliv har vita, kolla med henne!

Kramar Marie

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Fin skylt,jag har också butik och skulle behöva göra en ny skylt.
Fin blogg,ha det så bra kram Agneta

ANETTESHUS.COM sa...

Hei!

Å, ja - skiltet var kjempe-flott!! Det kommer til å bli fint utenfor butikken:)

Klem Anette:)

Bitte sa...

Vilken fin skylt! Den kommer att bli pricken över i :-).

Det är synd att jag bor så hemskarns långt från din butik... annars hade jag gärnat kikat in hos dig!

Kramar
Beatrice

Soltorpsgarden sa...

Hej och tack för kommentar hos mig! Måste titta igenom allt i din blogg här senare, det ser så fint ut! Spännande med vit bänkskiva, har du sett det någonstans? Jag har ingen erfarenhet av det....vilket material har du tänkt? Lycka till! Vivi

marita blücher sa...

Hej Mariette,
Tusen tack för din rara hälsning hos mig - blir lika glad varje gång ! Vilken vacker skylt - det är sannerligen de där små detaljerna som gör helheten. Så spännande och roligt med köksfix - ser fram emot lite bilder när ni är klara.
Önskar dig en fortsatt skön vecka.
Kram/Marita

gamla skolan sa...

Jättefin skylt ! Även små köksrenoveringar drar med sig mycket ! Du har så god smak , så det kommer säkert att bli hur fint som helst ! Kramar Susanne / den gamla skolan

hemtrevnad marie sa...

Å, så spännande med antikt och kuriosa!!
Har ju själv haft en sådan butik!
Gällande vita bänkskivor...så ville jag också ha det...eller allra helst i marmor...men det tillät inte ekonomin tyvärr..men nån gång så...vi köpte en laminatskiva...(fast vi har ett lantkök)
Den är hur bra som helst att kladda och baka på...den får nog ligga så länge man har småbarn...sen kan man ju drömma om den där marmorskivan:)
kraam

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

VIlken fin skylt! Kommer att bli jättebra, och jag får sådan lust att gå in där, när jag ser en sådan här skylt... och det får nog flera andra också!
Kram
Marie

Galleri Hönshuset sa...

hej på dig.

så fin skylten är =) och din butik vore ju riktigt kul o besöka nån gång.

Har ingen erfarenhet av vita bänk. vi sitter också och planerar vårt nya kök, men det blir nån annan gång för det blir mycket jobb... för golvet ska också bytas. Ser fram emot inspiartionsbilder från ert nya kök sen =)

ha en toppen dag. Kram Pirre

Lallis - liv och leverne sa...

Men åh så fin den är:)
Kram Lallis

millandante sa...

Kanonfin skylt!! Så spännande till helgen...
Så vackra bilder du bjuder på och vad kul att få följa med på lite köksrenovering! Jag har vit bänkskiva och trivs bra med den, lätt att hålla ren och att anpassa färger till.
Kram

marianaskeramik sa...

fin skylt och vad spännande med köket. jag har vita klinkerplattor istället för bänkskiva och det tycker jag är bra och snyggt.
skulle också vilj ha lite förändringsvindar fast mest i hallen....
ha de gott
marianaskeramik