torsdag 10 september 2009

Min lilla svarta...

Solen skiner och morgondaggen blänker i trädgården, - visst är det underbart att vakna sådana morgnar! Jag är ingen morgonmänniska det ska erkännas, är inte uppe med tuppen, men det är bra mycket roligare att hoppa ur sängen när solen letar sig in genom gardinerna...

I allrummet på ovanvåningen går det så sakta framåt med min "Billybokhyllemålning", *pust*. Det hänger på att den ska bli klar nu så man kan fortsätta med resten av inredningen för den ligger utbredd över hela golvet. En vinröd botten kräver många strykningar!

Denna svarta "boll" köpte jag i somras på "Butiken" i Höganäs. Passar till tapeten här inne. Kan dock säga att den var supersvår att få ihop...Jag hade gett upp och tänkte hänga den mera rak i modellen om man säger så..., men så for den i golvet med en rejäl smäll och SEN gick det att trycka ut den till bollform (så kasta den i golvet om ni har samma problem,- tipselitips!!)

Ser ni, - löven börjar skifta i färg...

Det har blivit väldigt täta inlägg här på sista tiden, men när inspirationen faller på så är det lika bra att köra! Ha det så bra alla ni som kikar in så hörs vi snart igen!

14 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Den var vacker din lilla svarta.
Förstår att det tar tid att måla Billy hyllor många sidor att stryka.
Jag såg också att träden här börjar skifta i höstfärger. Idag har vi en underbar höstdag med hög luft, sol och klarblå himmel.
Ha det så bra med fortsatt målning!
Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en häftig lampa, en snygg liten svart en. Och dina däckstolar ser så sköna ut. Idag är perfekt väder för dom, passa på och njut.
Goa kramen
AnnaMaria

Lilla huset på prärien sa...

Jättefin Mariette!

Jag har en exakt likadan faktiskt. Men den har inte riktigt hittat sin rätta plats här hos mig... får se vart jag kan hänga upp den...

Fina dina stolar är på däcket förresten!

Kram Jenny

annashusidingtuna sa...

När inspirationen kommer till en så är det bäst att bara hänga på, det är bara trevligt att se så många inlägg från dig!
Kram Anna

Vit som snö sa...

Bara kul med täta inlägg från dej, du bjuder på såå mycket vackert! Jag blir inspirerad!
Lampan ser jättefin ut!
Kram Cilla

♥ Fyra årstider sa...

Visst är det härligt när inspirationen finns och tiden. För ibland gör man en massa, men man hinner knappt att visa det.
Nu ska jag läsa ifatt lite.
Stor kram Lotta

Hulda sa...

Takk for koselige ord fra deg! Det ble jeg glad for. :)

Så fine de stolene var! I det hele tatt mange flotte og inspirerende bilder her hos deg. Jeg så et bilde jeg likte veldig godt; det med støvlene på golvet i gangen. Så fint!

Mitt hvite hus sa...

Så fin den lille svarte er...liker litt kontraster...og det blir det med svart...stolene dine er vakre...
Klem Kerstin

Tess på Tilda och Mamma sa...

Däckstolarna är ju underbara, har önskat mig såna i flera år men tyvärr passar dom inte riktigt in hos mig.Mysig blogg du har kul att kika in.Kram Tess

iLLi sa...

Sidenlampor är så fina tycker jag. jag har två mindre i rött!

kram

Karin sa...

Den inspirationen ska man ta vara på! Kul - jag läser alla även om jag inte hinner med att kommentera riktigt varje dag. :) Snygg lampa och vilken tur att du fick ut den till slut. Härligt att sitta där i stolarna på balkongen.

Trevlig helg! Kram Karin

Ps. Blir (än mer!) sugen på en tur till din butik när jag ser hur fint du har gjort det i uthuset!

Bitte sa...

Den lilla svarta var riktigt vacker! Den får mig att tänka på de lyktor man ser i Kina. Svart är ju också en sån "typisk" kinesisk färg och den bryter av så fint mot andra färger :-).

Hoppas du får en fin helg!

Kramar
Beatrice

Dubbelörn sa...

Lampan är läcker! Härligt med sådana handfasta tips *skrattar*. Verkar funka på samma sätt som apparater som hakar upp sig, dänger man bara till dem på lämpligt ställe så funkar de också igen ;)

Kram

Bygatan sa...

Så snyggt med svart. Ja det är konstigt, men lite våld löser faktiskt problem ibland, hihi.

Vilket jättefint räcke vid däckstolarna, sånt ser man inte ofta.

Tack för din fina inspiration! HA en skön helg, kramar Lena