måndag 17 augusti 2009

Dörrar mot hösten...

Bilder Sia

Den här tiden på året handlar det mycket om att titta i leverantörers kataloger och spana in höst/vinternyheterna. Det är roligt, men alltid svårt... Vad vill folk ha, vad kommer de att köpa..? Vi har under alla år vi haft butik handlat av Sia. Tittade på deras hemsida ikväll för att se vad de hade att bjuda på och det var mycket svart och grått som bryter av mot det vita. Känns helt rätt. Och sååå snyggt! Gillar verkligen färgerna här ovan på dörr och vägg. Visst välkomnar man hösten med en sådan ingång till ett rum...

Sias höstkollektion heter Fall for you.

Idag beställde vi varor från Trendcompagniet/Bloomingville. Ser verkligen fram emot att få hem det. Blev lovade att varorna ska komma innan Formex mässan som snart också står för dörren... Så det är mycket att se fram emot den här tiden på året. På Formex brukar huvudvärken komma smygande för där är så mycket fint så man vet inte var man ska börja bara...kul huvudbry kallas det*!

Ikväll har det regnat och känts mörkt, men inne bakades det äppelpaj och tändes ljus. Inte fel en vanlig måndagkväll i augusti!

Godnatt!


17 kommentarer:

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Ja, det är en riktig inköpsdjungel och mycket man vill ha. :o)
Ang Skåne, har du varit på Västra Ströö? Där är bara sååå mysigt och fint, rekomenderas! :o)
Ha det så bra, Lydia

Mitt hvite hus sa...

Vakre bilder...

Klem =)

Elzie sa...

Kan inte vara lätt att få till det med den djungel som är därute. Finns ju hur mycket fint som helst. Och på hur många ställen som helst, hihi.
Det var väldigt vackert, det du visade. Gillade också det svarta och vita.
Hoppas du får en bra vecka.
Kram Elzie

alegni sa...

det är verkligen snyggt med allt det svarta som kommer nu. i många år inredde jag helt i vitt o svart, sen tröttnade jag o sålde bort allt på loppis. nu köper jag hem vitt igen o jag misstänker att de svarta inslagen kommer att öka under hösten som står för dörren...
kram
ingela

Signe 1 sa...

Vilka vackra bilder du visar! Ja nu är hösten här med allt vad det innebär...tända ljus och myyys i soffan:-) Kram Sofia

Home No.1 sa...

Ja det var läckert!
Har ju själv blandat in svart i allt det vita...sådet är ju bra att man för en gångs skull är liiite före...hihi!
Kram Annica.

StrandviksVillan sa...

Sia har verkligen jättefina saker och bilder!
Själv har jag alltid blandat in mörka detaljer och möbler så det passar mig bra ;)
Förstår det måste vara svårt att välja vad man ska köpa in, man kan förstås inte bara välja sånt man själv gillar utan också kunna spå vad kunderna vill ha... OJOJ!

Lycka till!
Må så gott!
A-C

Stämningsfullt sa...

Jättefint! Nu till höst och vinter gillar jag att ha lite mörkare detaljer til det vita.
Kram!

Lilla huset på prärien sa...

Mmmm ljuvligt! Underbart vackert - jag vill ha allting kan jag tala om! Guds å fint. Och vilken vacker dukning där på nedersta bilden! :)

Lycka till med inköpen!

Kram Jenny

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Åhhh vilka fina bilder du visar, man blir alldles kollrig av allt vackert...
Du, tack för berömmet om bilden på mig o Nisse där i kanten på min blogg, det var min dotter som fotade den med sin mobil, jag gillar den för jag ser inte så tjock ut..jag har lagt på mig nu under sommaren, hmmm, ser du matlusten är det inget fel på..
Ha det gott
Kraaam Anette
P.s Lycka till med möbelmålningen idag...

hagagården sa...

Men oj vilken underbart fin bild på dörren och den vackra vasen och blommorna.
kram o ha det så gott
ninni

rosenskära sa...

Kan förstå att det är svårt att välja, det mesta skulle ju se helt "fab" ut både i butiken och hemma hos dig! Det enda jag inte gillar på bilderna är nog spegelpiedestalerna och bordet, de känns lite för mycket 80-tal. Kikade i IKEA-katalogen idag och blev sugen på ett svartlaserat köksbord!

Ha det gott lilla blomsterflicka!

Lena

Fröken Fräken sa...

Ja, det undrar jag också? Hur listar man ut vad folk vill ha? ALla gillar ju inte precis samma saker som en själv, så man måste ju vara lite mer vidsynt... gillade verkligen den där mörkbrunsvarta färgen på dörrarna i den första bilden! Ser ut som om Sia är lite mer stillsamma i år, förra året (tror jag det var?) var det väldigt mycket guld och glitter..

Love Your Homes sa...

Lilla blomsterflicka passar precis.....

Tack o lov att det äntligen blir kontraster igen i inredningen med lite tyngd.

Vi kanske ses på Formex, är du där!

Kram på dig, Mariette

Åsa sa...

wow så mycket fint. Verkligen superläckra bilder. Blandade in lite svart ett tag i vintras men efter ett tag blev jag less. Men nu blev man riktigt sugen på svarta detaljer igen.

Ha det gott
Kram Åsa

Vit som snö sa...

Riktigt vackra bilder! Jag faller för trappen i matt svart, snyggt mot de vita väggarna.
Förstår att det är huvudbry att välja vad man ska ta in för varor men du har så säker smak att jag är övertygad om att du väljer rätt!
Kram Cilla

♥ Fyra årstider sa...

Hej min vän
Åka till formex låter så kul. Kanske att man skulle försöka komma dit..en sväng. Gillar både Sia och Blomingville.
Kram Lotta